Bende sorun var bunu bir kez daha anladım. .
Komşular geldi. İçlerinden 1 ini sima olarak tanıyorum ama mrba lik yok oda gelmek istemiş. Abla aradı gelmek istiyor dedi bende tabi sorun değil abla gelsin dedim 1 tabak fazla hazırlamak beni öldürmez. Oğlum uyandı. Açılmıştı. Mama yaptım verdim başladı söylenmeye. Bu çocuk gelişmez. Yaşamaz Sürekli hasta olur.ben şöyle emdirdim böyle emdirdim. 1. 2 kere tersledim. İçeri çay koymaya gittim ev sahibi de uyardı duydum baktım devam ediyor. Abla s.gidermisin parayla mı verdiler seni dedim. Alındı gitti.
Yaşamaz diyince beynimden vurulmuşa döndüm. . Dayanamadim o gitti. Biz oturmaya devam ettik
İnsanların dediklerini neden bu kadar önemsiyorsunuz ki. Evden kovarak kendinizi haklı iken haksız duruma düşürmüşsünüz
Büşra şu sakinliğini bi koru artık kanka böyle olmaz bu anlıyorum seni evlat acısı yaşadın ama buna dur de cannoş sakin olman lazım
Baya hadsizlik etmis kadin.valla ben de bazen her seyi bildigini sanip sunu sole yap bunu bole yap diyenlerin agzininin oetasina kurekle vurmak istiyorum ama yapamiyorum malesef
Valla baştan sona kadar haklısın cnm iyi yapmışsın ne demek yaşamaz ölür töbe yarabbim ya ben olsam kolundan tutar dışarı atardım dengesiz ya herkes emzirecek diye bir kaide yok ❤️
1,493,225 soru
24,398,469 cevap
349,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın