Kızlar tünaydın.
Gece geç uyudum malesef 1 saat oldu uyanali.
Hatırladığım kadarıyla anlatacağım rüyamı.
Bir evdeyiz annemle ikimiz. Odaları gezdik gayet temiz ve çok güzeldi. Sonra pencerenin camından manzaraya bakayım diyorum. Sanırım tatile gitmişiz oyle tahmin ediyorum uyandığımda
. Karşıdaki dağlar nehirler görülüyor. Ama harita gibi duruyor. Sonra uzaktaki dağlara bakarken bir dağın üstü karalandi siyah keçeli kalemle gibi . Sadece karalandigini görüyorum. Tam o tarafa bakarken ordan savaş uçakları geliyor tam bizim olduğumuz evin oralara geliyor. İçeri doğru kaçıyorum bir erkek yere cenin pozisyonunda yatıyordu. İçimden diyorum kaçmak yerine çabalamak yerine adam kabullenmiş ölümü ne kadar rahat diye düşünüyorum. Yüzünü görmedim. Evde kaçış halindeyim ordan oraya evdende kaçmadım. Sağa sola gidiyorum panikten. Sonra tekrardan camdan bakayım dedim . Herşey sessiz duruyordu helikopterler vardı havada. Uzaktaki dağdan olduğum eve kadar yer altından siyah bir duman çıkıyordu. O an yakındaki yere baktım sağ tarafımda türk askeri vardı ve dürbünle oraya bakıp ateş ediyorlardı. Kendi kendime diyorum ne kadar kör noktaya gelmişim askerin savaşın içindeyim diye düşünüyorum. Bakıyorum ki evdende siyah duman çıkıyor o an kaçıyorum evden. Sonra içim sızlıyor annem evde kaldı diye anne anne diye bağırarak tekrar o eve doğru koştum. Annem evde değilim arkandayım dedi ve uyandım.
Biraz daha devam etse rüya kafayı yiyecektim sanırım
Bilinç altımı yoksa işaret veren bir rüya mı çözemedim açıkçası .
Yorumu sizlere bırakıyorum.
Çok etkilendiğim için sormak istedim.