0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sabah namazından sonra bir rüya gördüm çok etkilendim kizlar 

Rüyamda umreye gitmişim Kabe'nin orda ayakkabılık şeklinde tahtalar birbirine çakılmış kat kat 
Kabeden sorumlu biri geliyor rüyamda bu bozuk bunun üstüne çıkma diyor ikinci katında kırık avr ama adam çıkıyor bende cikiyorum birşey olmuyor gidiyorum geliyorum tekrar aynısını söylüyor çıkma diyor ben ikinci çıktığımda tahta kırılıyor ve bana diyor ki sen küfre gittin diyor beni gönderiyor daha sonrasında ağlıyorum birkaç daha rüya gördüm tam hatırlamıyorum :( neden böyle bir rüya gördüm kuran hocası varmı aranızda sohbetlere giden :( 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben şöyle anladim yapacağın bir şeyi sana yapma diye uyarı gelmiş.
-Reklam-
0 oy
(2,144 puan) tarafından
Bana sanki daha önce yaptığın bir yanlıştan dolayı tekrar o hataya düşmemen için bir uyarı gibi geldi 
0 oy
(473 puan) tarafından
Ayakkabı sıkıntı demek ayağına giymek sıkıntı yaşamak demek. Ayakkabılık tam ne bilmiyorum ama sanki o sıkıntıya düşmemen için uyarı almışsın. Kabe de olmanda o uyarının dini anlamda olması demek heralde 
tarafından
Bilmiyorum ki canım kabeye çok gitmek istiyorum ama acaba diyorum imanimda zayıflık var galiba :( ondan mı acaba
(473 puan) tarafından
Hangimiz dört dörtlük yapıyoz ki canım Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. İnşallah gidersin kısmet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nurayyildiz (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.