0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kıızm 2 yas  1 ayi oldu yani 25 aylık

Gecen denedim olmadı wc egıtımı.. Ama bugun hep bezi atıp saga sola yapmak istedi kala ve çisi acaba hazır mı. Bezi kendi söküp atıyor.. 

Gecen ay 6 gun demeıdm kız bronsıt oldu 2 gun hastanede yattık ignesi VS vardı.. Bıraktım zaten anlamadı.. 2 yaştı tamm... Bende bu işi yaza bıraktık ama bugun kafamı karıştırdı sizce başlamalıyım tam Kiş olmadan petek yanmadan

4 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sabah bezi ne durumda oluyor 

Konuşup çiş kaka diyebiliyor mu 
(41 puan) tarafından
Konusma yokk.. Ebe dio sadece.. Onun içinde doktora gittik.
Sabah bezi şiş kalkıo..bez batmıs durumda hatta bazen tasıyır cunku cok su içer
(3,443 puan) tarafından
O zaman bnece kendini yorma baharı bekle.
(41 puan) tarafından
Ne biliyim en cok korkutumnkonu bu
(3,443 puan) tarafından
Hiç korkma canım hazır olduklarında hemen oluyor Zaten
İki kziimda bir günde alıştı.. hazır olmadan olunca hem anne hem çocuk yıpranıyor
-Reklam-
0 oy
(7,457 puan) tarafından

:) Allah kolaylık versin inşallah. 4 ay rahat uğraştırdı oğluşum benim❤ 5 ayın başında gelip tutuyor eteğimi lazımlığa gidiyoruz çok şükür ki. 

0 oy
(346 puan) tarafından
Önce konuşması lazım canım kendini rahat ifade edebilsin tuvaleti geldiğinde. En azından çiş kaka diyebilsin. 3 yaş ideal bunun için 
(41 puan) tarafından
Bende nısam mayıs gıbı hava ısımc dusundum ama gec kalırız dei de korkuyorum
(346 puan) tarafından
Yok canım önce çocuğun kendini hazır hissetmesi lazım bunun için de en önemli unsurlardan bir tanesi kendini ifade edebilmesi. Şimdi hiç zorlama ters teper daha çok zorlaşır
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bende 25 aylıkken denedim olmadı tuvalet korkusu var lazimlik aldık onu da anlamadı bende bıraktım hazır değilse değildir her çocuk aynı zamanda bezden çıkacak değil.. bu aralar kaka yaptıktan sonra gösteriyor değiştir diyor 26 aylık oldu ama havalar da soğudu bahara kaldı .. zaten sabahları bez dolu oluyor bazen taşmış oluyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 150 göst.
+2 oy
7 cevap 345 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,202 göst.
+1 oy
5 cevap 355 göst.

Kategoriler

1,473,641 soru