0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
15 haftalık hamileyim ağrım bulantım var kocam olcak adam ise hiç destek olmadan döndü kıçını yattı gece gece ağlattı beni çok yalnız hissediyorum

9 Cevaplar

+1 oy
(3,147 puan) tarafından
Geçecek mi elbette geçecek ama şimdi daha fazla ağlayıp üzülme kimse yoksa Allah var bizler varız yanında sil gözlerini bebeğine iyi geceler de ve uyu yarın çok daha güzel olacak ❤️
(302 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Genel olarak erkekler böyle 
0 oy
(10,203 puan) tarafından
ben bulantılarımı tek basıma cektım esım yanımda dıyıl askerde gıtmesıne yakın 2 aylığa yakın hamıleyım Sımdı 6 aylık oldu 2 ay kaldı gelmesıne
0 oy
tarafından
Canım ya erkeklerin bir çoğu anlamıyor herşeyi yanlız yaşıyorsun malesef dönüp uyuduysa başka odada yatardım ben
0 oy
tarafından
Sende ona dön totonu uyu aglama uzulme degmez kndını uzdugune kurban olsun sana da bebegıne de hanzo kılıklı kocan
0 oy
tarafından
Bende öyle hissediyorum kavga ettim ağlıyorum gelip demiyor gitmiş uyuyor  . Bıktım hayattan 
(302 puan) tarafından
Hiç sorma bacim ya hepsi böyle
tarafından
Keşke ölsem
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm bulantı a kocan bişe yapamaz ki onunl asen başa cikman lazım. Eminin çok kötü olsan beni doktora gotur desen seni götürür. Ama diğerinde ne yapabilir ki. Adam uyuyacakki yarın ise gidecek. Çok hassaslasma. Bide eekekeler baba olduğunu bebebk doğduktan sonra anlıyor.
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Benm 4 aylik oglum var 4 gundur atesi var acile gidelim diyorum atesi yok sana oyle geliyor alnina islak bez koy şurup ver gecer diyo bin pişman oldum boyle biriyle evlenp cocuk yaptgm icin

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 214 göst.
+1 oy
2 cevap 246 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 341 göst.

Kategoriler