Eşim geç geldi eve her zamanki gibi.Bizde şuan gece 2:05.Yurtdışındayız.Eşim de gece.23:30da geldi.Geç geliceni de söylememişti.Aslinda hep ben sorardim mesaj atarak ne zaman gelirsin diye.Giderken vidalaşmadı diye ben de sormamiştim.O zaten çoğu zaman vedalaşmadan gidiyo ama ben yine de soruyodum,bu sefer sormadim,her defa aynı şeyi yapmasına çok sinir oldum çünki.Eve geldiğinde de ben biraz surat astım,noldu dedi,hiç bişey olmadi dedim.Şimdi de her kes kendi telefonuyla kurcalanıyo.Her zaman ben ona sarılırdım telefon kurcalarken ,sonra da uyurdum.Gerçi o hep senin taraf boş kalıyo,benim yerimi de aliyosun diyodu,ben ona yakın oliyim diyorum,o bana ne diye.
Bu defa sarılmadım,kolumu filan da koymadim göğsüne.Hatta ona çok yakın da değildim bana senin tarafında çom yer varmı dedi.Napiyim.Sizce her zamanki gibi sarılayımmı?Ya kendi tarafimda sırtımı dönüp yatayımmı?Bana her defasinda öyle dese de kısa süreliğine geri çekilirdim ama sonra yine ona yaklaşırdim.Ben onla uyumak istiyorum,o ama böyle yapıyor.
Şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyom.Surat asınca da noldu diyo.Sanki ben hiçden surat asıyorum.Ne yapayım şimdi bilmiyorum.Ama ona sarılmadan uyuyamam ki((
Acaba kendisine desemmi ki,sen raharsiz oluyosun belki ama ben sana sarılmazsam rahat uyuyamıyorum?Nasıl diyeyim?Off lütfen yardimci olun kızlar,çok üzülüyorum(
Özür dilerim,biraz uzun oldu,ama kusuruma bakmayın lütfen.Derdimi bölüşeyim,belki bi çare bulunur dedim.