0 oy
674 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşim geç geldi eve her zamanki gibi.Bizde şuan gece 2:05.Yurtdışındayız.Eşim de gece.23:30da geldi.Geç geliceni de söylememişti.Aslinda hep ben sorardim mesaj atarak ne zaman gelirsin diye.Giderken vidalaşmadı diye ben de sormamiştim.O zaten çoğu zaman vedalaşmadan gidiyo ama ben yine de soruyodum,bu sefer sormadim,her defa aynı şeyi yapmasına çok sinir oldum çünki.Eve geldiğinde de ben biraz surat astım,noldu dedi,hiç bişey olmadi dedim.Şimdi de her kes kendi telefonuyla kurcalanıyo.Her zaman ben ona sarılırdım telefon kurcalarken ,sonra da uyurdum.Gerçi o hep senin taraf boş kalıyo,benim yerimi de aliyosun diyodu,ben ona yakın oliyim diyorum,o bana ne diye.

Bu defa sarılmadım,kolumu filan da koymadim göğsüne.Hatta ona çok yakın da değildim bana senin tarafında çom yer varmı dedi.Napiyim.Sizce her zamanki gibi sarılayımmı?Ya kendi tarafimda sırtımı dönüp yatayımmı?Bana her defasinda öyle dese de kısa süreliğine geri çekilirdim ama sonra yine ona yaklaşırdim.Ben onla uyumak istiyorum,o ama böyle yapıyor.
Şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyom.Surat asınca da noldu diyo.Sanki ben hiçden surat asıyorum.Ne yapayım şimdi bilmiyorum.Ama ona sarılmadan uyuyamam ki((
Acaba kendisine desemmi ki,sen raharsiz oluyosun belki ama ben sana sarılmazsam rahat uyuyamıyorum?Nasıl diyeyim?Off lütfen yardimci olun kızlar,çok üzülüyorum(

Özür dilerim,biraz uzun oldu,ama kusuruma bakmayın lütfen.Derdimi bölüşeyim,belki bi çare bulunur dedim.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız karışık olmuş anlamadım bişey
(25 puan) tarafından
Dur düzelteyim
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Aman cnm ben 4 senelik evliğim tam tersi eşim sarılır ben sıkılırım iterim belki oda sıkılıyordur sor bence rahat eşemiyormuşum diye ben hiç sarılarak yaylama arkamı döner yatarım çünkü unutamıyorum öyle herzaman tartisiriz o kay biraz otlara diye hep dibine gelir ben sıkılmaya belemem çünkü sende sor cnm kısacası belki rahat edemiyorsun boş ver tavır yapma konuş bence arana soğukluk katma nazlan biraz naz yap sonra şarıl yat
(25 puan) tarafından
Ya sıkılmasa bile nadiren o sarılıyo bana.Bazen çaresizlikten artık napiyim elini tutuyorum uyurken.Nazlansam ohooy.Nazlamadığım halde noldu,bu ne naz diyo.
0 oy
(369 puan) tarafından
Canim bence uzulme sole cunki hayatta tek arkadasimiz guvenebilcemiz yatagimizi bile tek onunla paylastigimiz kisi o yuzden ona ne hissediyosan sole ben hep esime solerim ne olursa olsun bastan tartisip aslinda bole demem aslinda bole ama yinede tartisma yaparim  bende yatamam asla ama esim yanimda yok olamiyo suride cunki 3 ayda bi 10 gun kokusunu icime ceke ceke uyuyorumm 
(369 puan) tarafından
Ya bi dene en azindan zarari olmaz  eminim sana kiyamiycaktir sarilicaktir
(25 puan) tarafından
İnşAllah.Zaten biliyorum beni sevdiğini de.Biraz şımarık büyütmüş işte babası,olan bana oluyo.
Evet yaa haklisin,denesem de ne zarari olucakki
(369 puan) tarafından
Yani canim saglikli huzurlu mutluluklar dilerim canimm
(25 puan) tarafından
Amin.Sağol Sana da.Hepimize İnşAllah
(369 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
tarafından
Seninki sevmekten degil bağimliliktan bence buyuk bir peluş ayi al ona sarilarak uyu hem sana bu ne diye sorar muhtemelen sen de sarilip uyumam icin sarililmasam uyuyamiyorum de.Bir an önce sen de psikolonini düzelt bir insana ne kadar cok ilgi gosterirsen o kadar senden uzaklasir  sen sadece yapman gerekeni yap kilona gelince 44 mü o ne ya asiri zayifsin 
(25 puan) tarafından
Ayy güldüm biraz da.Evet yaa hatta kendisine aldırmayım ayıyı.Zaten düz sinirlenince ayı dedim kendisine.
Çok teşekkür ederim.
Kaynanam bundan ne gelin olucak,zayıf diyo ama eşim işte takmış
0 oy
(46 puan) tarafından
Canım çokta şey yapmamak lazım. Valla biz evlendigimuz günden beri hiç sarılarak atamıyoruz. Oda daraliyor bende. 2 dakika sarıl diyorum oflayarak sarılıyor yaramıyor çünkü kirmamak içinde sarılıyor . Bakıyorum bende daraliyorum. Çekil çekil diyorum oh miss rahat rahat yatıyorum çok takma . Erkeklere değer verdiğini gosterirsen yanarsın. Bak eşim işten gelir yemek yer direk bilgisayar başına oturur oyun oynar . Bilgisayar bırakır telefonu alır pubg oynar yada instada dolaşır.ilk başlarda çok kiziyordum baktım ki anca kendimi sinir ediyorum şimdi hiç umrum değil ilgilenmiyorum sıkılıp kendi geliyor yanıma artık. Takma canım takma tekrar söylüyorum biraz boşver bak nasıl fark edicek seni.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 509 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 683 göst.