+2 oy
1,132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,690 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Şimdi kızımın hastalıklarını bilen biliyor bilmeyen önceki postlarıma bakabilir. 

Daha demin eşim aradı. Bana direkt “senin hamileliğim stresli mi geçti?” Diye sordu. Ben de dobra dobra söyledim evet çok stresliydim dedim. Neden diye sordu.

Şöyle anlatayım kızlar ben 5 ay çok çok fazla kustum. Kokulardan insanlardan tiksindim. Özellikle de evimden çıkıp başka eve gittiğimde o evden ayrılırken mutlaka dışarı çıkıp kusuyordum. Koku değişimleri etkiliyodu. Eşime defalarca dedim ki beni annenlere götürme annemlere de gitmek istemiyorum zaten vs. Ama o benimle kavgalar etti illa gideceksin gidicez diye darladı durdu. Ve ben her evden çıktığımda şimdi gidicem yesem içsem bile çıkınca kusucam diyerek nefretle biniyodum arabaya.. neyse bunları anlattım tamam anladım dedi..

İşin özüne gelirsek, bir adamla konuşmuşlar ve demiş ki adam sizin çocuğun hiçbir sıkıntısı yok aslında. (Gerçekten de hiçbir testte bi şey çıkmıyo tanısı yok). Anne karnında annenin yaşadığı stresten dolayı kordondan gereken besini alamamış ve gerileme orda başlamış demiş. Yapacak da bir şey yok zamanla düzelmesini bekleyeceksiniz demiş. 

Zaten bugün aşırı doluyum kızımla ilgili çok kederliyim.. bana bu stres olayını birkaç kişi daha söylemişti sanırım da doğru diyorlar.. hiç iyi bir hamilelik geçirmedim.. öyle işte anlattım uzun oldu ne bileyim canım sıkkın ya..

12 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
O zamn bnm kizim yasamazdi canm oype diyim sana

Rabbimin takdiri
(1,690 puan) tarafından
Herkeste olacak diye bir şey yok zaten. Piyango bana vurmuş anlayacağın..
(4,148 puan) tarafından
Oyle dusunursrn esine kinlenebilirsin canm.
(1,690 puan) tarafından
Yook ya kinlenmem canım.. bu anlattığım sadece bir olay daha neler neler yaşadım. Ama Allahın takdiri dediğin gibi. O da bilemezdi böyle olacağını
(4,148 puan) tarafından
Cok.guclusun ama sendr insansin tabiki yoruldugun tukendigin zamnlar oluyrdur Allah yardimcin olsun ins kuzucuk en yakin zamnda duzelir
(1,690 puan) tarafından
Amin canım inşallah..
-Reklam-
0 oy
(391 puan) tarafından
İnstagram barış muslu'yu takip et, uygula, çocuğunun hastalıkları geçer inşallah. 
(1,690 puan) tarafından
Bakacağım sağ ol
0 oy
tarafından
Onlar bahane yavrum herşey taktir ilahi    hic böyle seyler düsünüp  ne kendini nede esini sıkıntıya sokma vicdanınızı huzursuz etmeyin  ben ilk cocugumda kacdefa aldirmayi bile düsündum aldırıp bosanacam dedim  okadar sıkıntıliydim burda okadar duyuyoruz hamileliğinde dayak yiyen kadınları  

İcini ferah tut Rabbimin imtihanı de 

Bebegim iyileşecek hersey düzelecek de suanki enerjinide hissediyor o yavru 

Sen iyi olki yavrun da iyi olsun
(1,690 puan) tarafından
İnan güçlü durmaya çalışmaktan öyle yoruldum ki :( ama mecburum. Emeklerimizi zai etmesin Rabbim tek duam bu..
tarafından
Anliyorum kuzum ama anneler evlatları icin yaptiklari hicbirseyden yorulmaz  sen caresizlikten bunalmışsın  ama hamd olsun enazından bir umudun var düzelir demisler
(1,690 puan) tarafından
Yok yorulmadım asla sadece hüzünlüyüm canım.. içimi yaktı kavurdu artık :( sağ ol dertleştik biraz iyi geldi genelde kimseyle konuşamıyorum böyle
tarafından
Annelik çok bambaşka birşey önce  can sonra canan derler ama  birsey oluncada ona gelen bana gelsin diyor insan  dermansız dert degil çok şükür    biraz daha sabır Rabbim imtihanını kolaylastırsın insallah güzel yurekli anne  Rabbim tez zamanda seninde o güzel melek yavrununda yüzünü güldürsün insallah
(1,690 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kuzum..♥️
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Bugün de bana biri dedi bunu. 21 gün boyunca kızına senin hatan değildi bunlar benim düşüncemdi gibi şeyler söyle dedi. Ben de onu deneyeceğim her gün
(1,690 puan) tarafından
Bilinçaltı temizliği gibi diyorsun deneyeceğim. Sana neden dediler canım?
(8,177 puan) tarafından
Kızımda sürekli hastalıklar oluyor ve alerji bile onun sebebi dedi tanıdığım. Kendisi kardeşi uyguladı ve çok iyi sonuç aldılar. Bana sen de yap dedi o sebeple
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bende asiri stresliydim cocugun cok huysuzzz alerji premature zaten bu bir gercek anne karnindayken bebek stres olmayacak
(1,690 puan) tarafından
Daha anlatmadığım neler neler.. çok stres yaşadım. Ama artık ben önüme bakmak zorundayım. Geçmişe bakması gerekenler düşünsün bundan sonra
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canım benim Reyyan in ıyi olsun sınır stres inşallah hepsi geçer sen ıyi oldukça o daha iyi olucak.. kızımdan sonra bende aşırı stresliydim lohusa depresyonunu doruklarda yaşamıştım..  emzirirken antidepresan kullanmiyim dedim doktor sütünden gelecek şeyden daha çok zararı senin psikolojin verir çocuğa dedi sanırım hayatta en önemli şey psikoloji.. ahh biz kadınları da mahveden şey şu hormonlar.. onlar yüzünden çok hassasız..  Sen çok iyi ol.. gonulden sevdiklerimdensin❤
(1,690 puan) tarafından
Ah canım benim.. hamileliğimin en başından beri tanıyorum seni. Gerçekten seviyorum da Allah razı olsun. Her şeyimize şahit oldun duanı eksik etmedin ♥️♥️
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kederinden varsa yaşıyorsun canım 
(1,690 puan) tarafından
Elbette kuzum..
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ooo o zmn benim kızım ölürdü... 

Bosanna ebresinden döndük isten cikarildi annesiyle kaldım anlatmak istemedigim neler neler...  Ve amcamlar kaza yapti yengem öldü vs vs... 
(1,690 puan) tarafından
Evet senin çocuğuna bi şey olmadı iyi ki de olmadı ama benim çocuğuma oldu işte.. ne genetik ne kalıtımsal hiçbir hastalığı yok. Ama bu halde. Daha yazmadığım neler var bu bir örnekti. Benim çocuğum şu an bu halde.. sizin değil.. o yüzden bu konuda belki anlayamazsın.. İYİ Kİ anlayamazsın Rabbim anlatmasın:(
(7,786 puan) tarafından
Ya canim demek istediğim biraz da kader...
Hani bu imtihanin her şey bu yuzden dersen daha cok uzulursun eşinle araniz acilir Allah korusun.
Amacim asla kirmak degil. Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin inşallah o da iyi olacak.
(1,690 puan) tarafından
Yok ben eşime kızmadım o da bilemezdi böyle olacağını onun da acemiliğine geldi belki de.

Olur inşallah dua eder dua beklerim..
0 oy
tarafından
O zaman benim oğlumda çok hasta olucak
(1,690 puan) tarafından
Hayır öyle düşünme. Bu kaderimizde varmış biz de buna sebep olacak şekilde hareket etmişiz. İnşallah rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın
tarafından
Benim agladigim kadar yaşadığım stres kadar daha neler neler yani Rabbim kimseye yaşatmasın ama bende çok okudum stresli olunca bebekler çok stresli oluyormuş
0 oy
tarafından
Ooo o zaman benim bebeğim yaşamazdi canım kocam.yanimda yoktu kaynanam desen ayrı olay yapmadığı kalmadı tabihkide stresin etkisinde var ama bence herşey takdiri ilahi Rabbim kat ve kat şifa versin inşallah
(1,690 puan) tarafından
Amin canım sağ ol. Böyle diyenler de var ama işte seninkine olmadı benimkine oldu.. ne diyebiliriz
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Benim.de bebeğimin kalbi durmuş karnımda acaba stresten mi olmuştur 
(1,690 puan) tarafından
Bilmem ki canım.. uzmanı değilim.. başın sağ olsun :(
(4,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bazı postlarini okudun bence kızın hasta değil muhtemelen otizimli algıları kapalı değil aslında sadece dış dünyayı umursamiyor
(1,690 puan) tarafından
Teşekkür ederim 3 tane nörologun, 2 tane gelişimsel pediatristin ve 1 tane fizyoterapi uzmanının koyamadığı tanıyı koymuşsun. Fakat otizm şu anda yok. Var demek için de sınır 3 yaş zaten. Teşekkürler
(1,856 puan) tarafından
Sınır yaş 3 değil 3 yaş tanı koymak için çok geç bir yaş ayrıca ismine dönmeme tepkisiz kalma oyuncaklariyla işlevi dışında oynama ya da oynamama ve çoğu zaman da epilepsi nöbetleri gelişim geriliği vb şeyler hiçbir hastalığı da yokmuş diyorsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,245 göst.
+6 oy
11 cevap 615 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+4 oy
34 cevap 1,131 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,870 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,530 soru

24,184,913 cevap

336,555 kullanıcı

...