Kızlar merhaba. Şimdi kızımın hastalıklarını bilen biliyor bilmeyen önceki postlarıma bakabilir.
Daha demin eşim aradı. Bana direkt “senin hamileliğim stresli mi geçti?” Diye sordu. Ben de dobra dobra söyledim evet çok stresliydim dedim. Neden diye sordu.
Şöyle anlatayım kızlar ben 5 ay çok çok fazla kustum. Kokulardan insanlardan tiksindim. Özellikle de evimden çıkıp başka eve gittiğimde o evden ayrılırken mutlaka dışarı çıkıp kusuyordum. Koku değişimleri etkiliyodu. Eşime defalarca dedim ki beni annenlere götürme annemlere de gitmek istemiyorum zaten vs. Ama o benimle kavgalar etti illa gideceksin gidicez diye darladı durdu. Ve ben her evden çıktığımda şimdi gidicem yesem içsem bile çıkınca kusucam diyerek nefretle biniyodum arabaya.. neyse bunları anlattım tamam anladım dedi..
İşin özüne gelirsek, bir adamla konuşmuşlar ve demiş ki adam sizin çocuğun hiçbir sıkıntısı yok aslında. (Gerçekten de hiçbir testte bi şey çıkmıyo tanısı yok). Anne karnında annenin yaşadığı stresten dolayı kordondan gereken besini alamamış ve gerileme orda başlamış demiş. Yapacak da bir şey yok zamanla düzelmesini bekleyeceksiniz demiş.
Zaten bugün aşırı doluyum kızımla ilgili çok kederliyim.. bana bu stres olayını birkaç kişi daha söylemişti sanırım da doğru diyorlar.. hiç iyi bir hamilelik geçirmedim.. öyle işte anlattım uzun oldu ne bileyim canım sıkkın ya..