Tibba saygım ve inancım var bir sağlık çalışanı olarak ama hayat bana sunu da öğretti ALLAH IN DEDIGI OLUR.
Teşhis konuyor evet bilgiler tecrübeler konuşuyor ama söz konusu içeriği buysa malesef durumlar değişebiliyor. 6 ay ya yaşarsın ya yaşamazsın dendi yakınıma 8,9 yıl rahat yaşadı.
Söz konusu uremeyken örnek vermek isterim bi yakınıma dr kistlerin var yumurtsliga dolanmış durumda gibi bi cümle kurmuş çocuğun olma ihtimali ancak yüzde 1 bilemedin hiç gibi bisey demiş ve o kız bana gelip hüngür hüngür ağlamaya başladı ve ona da bunu dedim alan da Allah verende burda tıbben biyere kadar tanı Teşhis tedavi bide başka durum var. Tedavi olarak da dr illaki yol gösterir alternatif sunar.
O ağladı ağladı üzerinden 3yil geçti evlendi 5 ay sonra hamile haberini aldık şuan da 2 cocuk var turp gibi hemde maşallah diyim.
Umarım anlatabilmisimdir.
Dr unu degistirsin, yeni görüş alsın.
Bak sana nedicem benim nöroloji dr u bana beyinde lekeler var dedi ikisi aktif dedi bu nedemek ms e doğru yolculuk başladı gibi bisey demek korktum başka dr a gittim hatta özele gittim öyle bisey yok hepsi de pasif dedi .
Tıp dünyasında hastalıklı deyip anne karnından almak istediklerini talep eden hekimler var doğuruyor kadın bebegin hastalıkla alakası yok .
Demek istediğim bazen ikinci bi görüş herzaman iyidir hatta tatmin olamazsan 3. Görüşte diyebilirim.