0 oy
1,179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar selam dün post açmıştım onu okuyupta bunu okursanız sonra sevinirim oglumun iki altını vardı bizim yatagımızın altında duruyordu odamıza kimse girmez pek birde bize kimsede gelmez pek fazlada eşimin kuzeni geldi 2 hafta kaldı ama hiç birşeye dokunmaz benm yüzüklerim bile hep ortadadır istese onlarıda çoktan yürütürdü eminim birde bir günlügüne kendi kuzenimgil gelmişlerdi ayrı eve çkıcaz paramız yok diyip duruyorlardı kıyafetimiz yok dediler iki kardeş bende dedi yatagımın altında var istediginizi deneyin eşimde dedi siz odaya gidin gelmem ben yatagın altına koymuştum oglumun iki altınınıda eşyaların en altındaydı hiç ellememde yerine eminim armadıım yerde yok zaten ablama dedim görmüş olabilirmsn hayır dedi bulursan bana söyle sesi de degişti hemen ama belli etmedi pek sonra aradım sabah 6 ya kadar uyuya kalmışım annemle halam geldi sabah onlarlada aradık herr yeri yokk yatagın tahtasına kadar söküp baktık herşeyin içine baktık yok .. nokta yani o derece eminim bu evde olmadıgına birisi almış halamda dedi ara sen tekrar hocaya gidicez de dedi korksun getirsin bende tm dedim aradım abla ya haber ver dedi ya bulamadım aramadıgım yer kalmadı dedim e şey srnin yanında kim var kahvaltı yapıcaz biz falan dedi bende dedim yanlzıım eşim hocaya gitti büyü yaptırıcaz alan kişiye idrar kesesini baglatalımda acisin canı dile gelsin getirsin birde polise gidicez dedim sesi degişti kekeledi yaptırın yaptırın dedi kapattık telefonu halamda dedi kesin o yapmış sesi degişti ikinciside sen bana bunu söyliyceksn biz akrabayız ben öyle birisi degilim derdim dedi kızlar acaba dertliyim kederliyim diyip çagırsam aldıgı yere geri koyarlarmı sorunlarımı anlatsam eşim bile benden biliyo az önce aşırı kafama takmaktan burnum kanadı çok bir şekilde çok morali bozuk oglum için saklıyorduk ;((((  ölmek istiyorum

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kısmet baglamayi duydumda idrar kesesi bağlatma ilk kez duydum o ney kız :D
(1,850 puan) tarafından
Profilin gibi güldüm şuan ahahah :)))
tarafından
Hahahah kızlar hiç gülcegm yoktu Allah da sizi güldürsün hahah
(241 puan) tarafından
Yengemin de altınları çalınmıştı . Bizde hocaya gittik ve aynen bunu yaptı hoca iki gün sonra biri altınları getirip kapıya koydu yani komikmi bilmiyorum ama gerçekte böyle birşey var ve bizimde yapan kişi akrabaydi hemde öyle az değil 10 tane burma bilezik
tarafından
Aaaaaa cnmmm hangi hoca nerede oturuyorr
(241 puan) tarafından
Bizimki 15 yıl önce olmuştu ben küçüktüm o zaman ama çok iyi hatırlıyorum olayı
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Direk söyle nendiye milletinin malına göz dikerler hiç anlamam 
tarafından
Cnmm oglum için sakladık yok zamanda ona birşey alırız diye eşim canımı okuyo ***** gerizekalı birşeye sahip çıkamadı diye babamda adam haklı suscaksn arıycaksn dedi bulamıyorummm
0 oy
tarafından
Dünde okudum postunu kim aldiysa o altınlarıni yemek nasip olmasın inşallah 
tarafından
İnş cnm inşşş Alla razı olsunnn
0 oy
(163,443 puan) tarafından
bu altin ceyrekmi tammi ne acaba
tarafından
Biri çeyrek biri yarım cnm eşimin babaanesi abisi taktı
(163,443 puan) tarafından
anladim aldiysada getirip vermez al ben aldim demez zaten gecmis olsun
tarafından
Cnm durumumu anlatsam acaba acırmı ya insan akrabasına bunu yaparmı
0 oy
tarafından
Canım  tamam haklisin üzüldünde sagligindan olacaksin artik  esindr artikkk canın sagolsun demeli ALLAH a havale et aldilarsa
tarafından
Cnm çok kötüyüm çok sitres yaptım bulamayınca ümidimide kestim evde yok eminim haklsn çok üzüldm
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Hey yarabbim idrar kesesi bağlatmak nedir bacim:ermm:önemli olan eşin ne düşünecek o olanlardan sonra ara sor açık açık sizden başka kimse oraya bakmadı de sen niye yanlarında değildin :wassat:

tarafından
Cnm çok haklsn üstlerini rahat degiştirsinler diye çıkmıştım  tekrar sorucam  mecburr
(1,850 puan) tarafından
Vallaha aldik demezler görmedik derler alan söylermi hiç
tarafından
Cnmm bikere annemin arkadaşı ve kızı bize gelmişlerdi biz o zaman daha eşimle evli degildik gizli bir yüzük takmıştık sadece o yüzügümü annemin arkadaşının kızı görüp almış götürmüş biz anladık korkuttuk geri getirdi 3-4 gün sonra kardeşim almış dedi yalan ama ilk başta yok öyle birşey iftira diyordu
0 oy
(8,339 puan) tarafından
Ölünecek bir durum yok ki canım 
tarafından
Cnmm kendime kızıyorum çokk oglumun altınına sahip çıkamadmmm
(8,339 puan) tarafından
Sonuçta isteyerek yapmamışsın ki canım
tarafından
Dogru cnmm çok dogru eşimin koydugu yerden aldım yatagımızın altına koydum o çocuk odasında saklıyordu dedim burası tehlikeli benim üzerime kaldı bu yuzdende
0 oy
tarafından

Tam mı çeyrek fln mı

O altını alan kişi artk vermz kekeldğne göre o almş tr büyük ihtimalle

tarafından
Bir yarım bir çeyrek
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Ya iyide yatağın altından kuzenim elbise çıkarıp giymiş diyorsun e altınlarda yatağın altında?   

Bide ablan size gelmiş mıydı ki bu süreçte 
tarafından
Kuzenime abla diyordum cnmm abla demem ona yani ne ablaysa artıkkk
(4,893 puan) tarafından
Tamam işte onlar yapmis
tarafından
Aynn cnm bencede oo tekrar arıyımmı bilemedm
0 oy
tarafından
Açık açık sor canım sizden şüphe ediyorum de 

Ayrıca eşinde saçmalamış kusura bakma destek olması lazım sana sanki sen bilerek mi kaybettin 
tarafından
Çok dogru cnm sorsam üste çıkarlar eminimmm
tarafından
Daha gelmez onlar kuzum
tarafından
Nasıl bir insanlar anlamadım kim akrabasına bunu yapar ben daha yardımcı olıyım diye ugraştmm
0 oy
tarafından
Ya Bi şey diycem mantıklı mı değil mi bilmiyorum ama benimde iki yüzüğüm kayboldu kimin aldığını biliyor dum ama Bi türlü kanıtlayamadım her seferinde yeminler etti ben almadım diye ama ben emindim onun dışında evime giren çıkan olmadı ben en son ona Bi hocaya gittiğimi hocanın tasta baktığını ve onun adının çıktığını söyledim bu yine inkar etmeye çalıştı çevremde senden başka bu isimde kimse yok dedim itiraf etti çok ihtiyacı var mış mecbur kalmış para geçince eline tekrar yapıp yerine koyacak mış güya 
tarafından
Valla ben anca öyle çıkardım denedim faydasını gördüm sende dene istersen ama emin olman gerekiyor
tarafından
düzenlendi
Eminim cnmm nasıl olmam onlarda suçç cnm yüzyüzemi teldemi itiraf ettirdin
tarafından
Yüz yüze yanına gittim bu gün Bi tane hoca gelmiş ti dedim benim de yüzükler kaybolmuş tu biliyor sun baktırdım dedim senin adın çıktı ama baya zaman geçtikten sonra itiraf ettirdim seninki daha çok yeni bence hemen yap
tarafından
Haklsn cnmm yaptırıcam
tarafından
İnşallah bulursun canım
0 oy
tarafından
Bnde doğum yaptığımda kayboldu 3 altınım yapanı hissettm sende hissetmişsin canm söyle bnce ben söyledm ve itiraf etti
tarafından
düzenlendi
Cnm birde akraban mıydıı geri verdimi ve nerdr itiraf etti teldemi yüzyüzemi nsl knşym bilemedm
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Eğer bozdurduysalar geri getirmeleri çok zor bence canım sen açık açık sorsan yanlış anlarlar mi vir de emin misin oraya koyduğuna bak iyi düşün
tarafından
Eminim cnm çok eminim annemde dedi kaldır bence burdan dedim en güvenli yer burası evde annemde bişi demedi bende ellemedim o zaman onlar gelmeden önce oradaydıı
0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun cok üzücü bir olay. Bnce acık acık söyle. Sizden başka o odaya giren olmadi. Her yeri aradim iyice emin olduktan sonra size söyledim geri verin altinlari de polise gidicem iş daha da büyür gibisinden konus korkarlar belki. Hatta ikisini de ayrı ayrı sorgulayin illaki açık verirler 
tarafından
Çok haklsn cnm dedigini düşünüp uygılıycamm
0 oy
tarafından
Dünkini okuyup geliyorum hemen
tarafından
Hahah teşekkürler cnmm
0 oy
tarafından
Dünkü postunu okudum canım bir gelişme var diye yeni post açtın sandım umarım altınlarını bulursun geçmiş olsun sıkma canını eşine de çok bakma bir iki gün söylenir susar ,kim aldıysa haram olsun sanki bize gökten yağıyor altin ..
tarafından
Çokk haklsn cnm Allah razı olsun keşke geri gelseler dünyalar beniim olurrrr ogkuma harcarım doyasıya ama sanmam artık
tarafından
Boş ver canım olanla ölmüşe Çare yok almışlarsa bile vereceklerini zannetmiyorum, Allaha havale edeceksin böylelerini
tarafından
Keşke edebilsem oglumuz için biriktirdigimiz kumbarası vardı eşim onu açmaya çalşıyor mecbur kaldık oglumuzun parasını harciycaz ;((((
tarafından
E ara söyle direk siz mi aldınız de aldıysanız getirin getirmezsseniz helal etmiyoruz bizde muhtacız de ihtiyacımız var de çekinme böylelerinden
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kuzenlerinden ablana nsl döndü iş onu anlamadm
tarafından
Kuzenime abla diyordum cnmm ben hep saygıdan benden büyük oldukları için ablam yok hem
(7,827 puan) tarafından
Bişi diyimmi hacı hocayla kandırsn siz almışsınz desende o altınları geri vermezlerki polise gitcm desende kanıt yk kuzum
tarafından
Mlsff cnm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm alan getirmez daha unut☹️
tarafından
Cnmm belki korkarsa getirebilirr
tarafından
İnş cnm Allah ıslah etsin öylesini ya
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Sen yokken eşyalarını karistirmalarina izin vermeseydin keşke inşallah bulunur