0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar gecen gun post açmıştım annem dişlerini sürekli kıtlatıyor dayanılmaz bir ses cıkartıyor saniye bası seri sekilde diye. Yok o sese kurban ola gibi sacma sapan yorum yapanlar olmustu ne dedigim anlamayıp. Anneme lakap takmışlar sokakata o sesten dolayı. Millet annemi konusuyor mus. Doktora ikna edemiyorum. Herkes uyarıyor itici bir ses diye anlamıyor. Kimse yanasmak aynı ortamda durmak istemiyor. Bu gun munubuste bile iki kadın birbirine gösterdi. Cok uzuldum. İkna edemiyorum kırk tane sey soyledim kabul etmiyor nasıl ıkana ederim? 

9 Cevaplar

0 oy
(13,670 puan) tarafından
Doktoru arayıp durumu anlat doktor gel bakalım desin ikna olur o zaman 
(12,026 puan) tarafından
Aradık randevu aldık gitmedi
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Psikolojik olabilirmi kasti olarakmi yapıyor takma dişimi var
(12,026 puan) tarafından
Takma dişleri var. Onları birbirine surekli sürüyor
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Güzel dille ikna et olmadi al ramdevu bi bahaneyle cikar dışarı gotur doktora hastaneye kadar gitmişken yok demez herhalde 
(12,026 puan) tarafından
Aldık canım gitmedi
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Kuzum bu çene rahatsızlığı ilerlemesin lütfen dayimdan biliyorum tık gibi oluşmuştu ameliyat oldu doktora gidelim ameliyat a gerek kalmadan da çok geçmiş olsun üzüldüm ya
(12,026 puan) tarafından
Canım neler dedim. Kırılır dedim tekrardan para dedim operasyon yaparlar ıs dedim yok
0 oy
tarafından
Benm hatrım için de gelir , tabi sen doktoru önden ayarla istersen canm 
(12,026 puan) tarafından
Canım ikna edemedik kardesim Allah askına anne diyor da bırakmıyor
tarafından
Senin  2 çocuğun vardı sanırım onların hatrı için de , belkide masraf etmenizi istemiyodur canm ya kıyamam
(12,026 puan) tarafından
Sinirlerim bodaldı aglıyasım geldi. Otobus teki adam o ses senden mı geliyor demiş
0 oy
tarafından
Seni rüyamda gördüm çok sıkıntılıydın ama hiç yüzünü de görmedim ama bişeyden dert yanıyordun kardeşine rabbim hayırlara çıkarsın sanırım senin hayatın beni çok etkiledi
(12,026 puan) tarafından
Napalım canım bekliyoruz iste sıkıntı sıkıntı ıcınde Allah hayıra cıkartsın
0 oy
tarafından
Ya sen burdakilere ne bakiyon bos konusuyolar baazilari yasayan bilir anca duyar kasarlar arti alma pesine sen aile hekimine danisip fikir al doktor eve gelebilir konusabilir piskolog icin ikna edebilir kuzu
(12,026 puan) tarafından
Canım ayda bir gidiyor zaten psikologa bu ay bende gidecegim onunla.
0 oy
(14,759 puan) tarafından
Videoya alın izletin ona. Birkaç kişi dışarıdan da söylesin anlar belki. Ay ben de sese çok takarım seni anlıyorum ya
(12,026 puan) tarafından
Kız teyzemler yuzune diyor. Kadınlara bagırıp kavga edecektim zor tuttum kendimi
(14,759 puan) tarafından
Yavrum ya annendir korumak da istıyorsun ama aynı ortamdaki insanlara çok zor vallahi. Kesinlikle ikna edin dr için
(12,026 puan) tarafından
O kadar uzuldum ki. Ne demek ya lakap takmak. Ama var ya yanlıs kalmaya birinin agzımdan duyayım yırtarım agzını bir yerine kadar
(14,759 puan) tarafından
Lakap takma olayı 8 yaşından sonra bırakılmalı zaten bacım ilkokul seviyesinde bile değil o iş bir de karşına geçip öyle seslenseler tabi dellenirsin.
0 oy
(119 puan) tarafından

sakız ver çiynesin :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 582 göst.
21 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Huzunn (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,203 cevap

328,189 kullanıcı

...