0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kendimi durduramıyorum hırsımdanmı neden bilmiyorum içimi dökecek kimsem yok buraya yazıp hiç değilse biraz içimi rahatlatmak istiyorum bugün eşimle sabahtan beri küstük 2 saat önce bebeğim durmadı koca olacak pislik aldı   sonra bana birden bire şaka altına yatıp  koluma falan vurmaya başladı bende ona karşılık verdim git gide büyüdü tekmeler tokatlar falan Tekme attı ve tekmesi sezeryan dikişime geldi doğum yapalı 6 ay oldu bide daha olduğum yere yıgıldım hüngür hüngür ağlamaya başladım hiç umursamadı bile geçti yattı telefon oynamaya başladı çocuğumu alıp başka odaya geçtim içimi dökünceye kadar ağladım ama olmadı bide söver gibi ne güzel giyinip dışarıya gezmeye gitti isyan etsem kendime zarar aglasam haykırsam yine kendime zarar çok Yoruldum hep alttan almaktan canıma tak etti artık :((

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk gibi kavga etmiisnz canım şaka döndü kakaya ne olck şimdi hiç karşılık vermesiydin keşke 

Belki de sabahki tartışma da büyük bir mesele değildir 
(507 puan) tarafından
Şaka döndü kakaya hahahhaha Ne gülen ya hatice
tarafından
Öyle olmuş işte kendi diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
İste evliliklerdekj en buyuk sorunlaedan birisi bu. Bi taraf sinirliyken diger taraf alttan almali alinmadigi taktirde boyle oluyor. Ne diyim gulum bilemedim ki 
0 oy
(200 puan) tarafından

Bu erkeklerin telefon sevdası insanı zaten deli ediyo:angry: öküz insan bi  özür diler veya bi sey oldu mu diye bi bakar

0 oy
(1,293 puan) tarafından

Allahindan bulsun canin yaa pis herif bosver artik kendini cok uzme evladini dusun :(

0 oy
tarafından
Ne kadar vijdansizmis yaa sakada olsa canini acitmiss insan bi sorar bisey oldumu diye uzulme canim sen kendini yipratmaya deymez

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 487 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,058 soru

24,177,836 cevap

336,209 kullanıcı

...