0 oy
204 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Merhaba hanımlar Bir önceki posttda dediğim gibi ben kısır yapmayı bilmiyorum yani ortalama 3 bardak kısırlığa ne kadar su gider bu ölçüyü bilmiyorum iç malzemelerini falan biliyorum da Bulgurlu ıslatmayı bilmiyorum yani ölçü olarak verir misiniz lütfen
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kuzum hamile biri görür canı çeker. Başlığa yazma istersen. Tarif istiyorum de sadece. Yinede sen bilirsin❤️

tarafından
Tamam canım düzelttim
tarafından
❤️❤️❤️❤️
(3,350 puan) tarafından
Valla canım bazı hamileler de ne görseler canları çekiyor bir benim canım hiçbir şey çekmedi :(((
tarafından
Bende o tarz gebeleri çözemedim maalesef :D
(3,350 puan) tarafından
Görümcem normalde kendi evinde sürekli eşi ona mangal yaparmış geçen bize geldi komşulardan biri yapmış herhalde kapı kapı gezdi kim yaptı diye onun yerine ben utandım valla hadi yemediği birşey olsa neyse
tarafından
O aserme değil artık başka bişe olmus
tarafından
yok artık kapı kapı gezmek nedır ya hamılelıgı kullandıklarını dusunuyorum bazılarının ne ayıp bısey aldırsın kocasına yaptırsın madem canı cektı kapı gezmek nedır
(3,350 puan) tarafından
Valla kız ne görse canı çekiyor ben hiç kendimi hamile gibi hissetmedim kimseden birşey istemedim zaten aşerme nedir onu bile bilmiyorum :)
tarafından
ya aserme olur canı ceker anlarım bende yasadım hamıleyken aserme ama kımseden bısey ıstemedım esıme dedım aynını aldırdım yedım yaptım yedım yanı ve burda hamıleyım canım cekıyor dıye gezmedım mesela buraya kadar tv de reklamda heryerde yıyecekler goruyoruz bıtek burda ısmını okuyunca mı aserılıyor ne bıleyım abartıyolar cıdden bazıları
(3,350 puan) tarafından
Bence de abartiyorlar hamileliği insanın canı da gördüğü herşeyi istemez yani
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hep göz kararı yapıyorum cnm derya bilir bu işi :D

tarafından
Yaa pekii teşekkürler
tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Kısırı çok seven biri plarak sana bir tavsiye verim köftelik bulgurla değilde pilavlık bulgurla yp eminol daha çok beğeneceksin
tarafından
Valla zaten yapmayı bilmiyorum misafirim gelecek yapacam beceremem falan
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Canım 1.5 su b.bulgurdan iki tabak cikiyo tam 2 bardak koyarsan 3 tabak rahat çıkar 1.5 bardak bulgura 2 bardak kaynar su ilave etmen yeterli 

Bu olcude yaparsan yesillikte 6/7 dal.taze soğan yarım demet maydonoz 6 dalda kıvırcık yeterli oluyo 
tarafından
1 buçuk bardağa 2 su çok olmaz mı
(45,021 puan) tarafından
Hayır canim asla bulgur durdukça kendini çeker zaten ama 20 dk dinlendir
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
3 bardak çok gibi geldi bana ya... 

Ben hep 1 bardak yaparım malzemesi bol olur güzel olur 1 bardak bulguru 1 bardak kaynar suyla ıslatıp üstünü kapatırım tamamen çekip soğuyunca salça sıvıyağ tuz karabiber pul biber az kimyon atar yoğururum sonra kıvırcık salata turşu mısır maydanoz dereotu yeşil soğan hepsini koyarım limon sıkarım kaşıkla öyle bir karıştırır servis ederim 
tarafından
Evet hatta 2 ye bir buçuk su da olabilir sıvıyağ girince çok cıvık olmasın
tarafından
Çok teşekkür ederim 1 buçuk koyarım eksikse 2 yaparım biz sıvıyağ koyuyoruz baya ama ben hiç yapmadım hep annem ablamdan yedim
tarafından
Bende siviyagi yerinde koyarım
Bende yaptım konuştuktan sonra :)
tarafından
Öyle mi afiyet olsun ☺️☺️☺️
tarafından
Evet çok güzeldi tek başıma yedim :D teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 429 göst.
29 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.
16 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sare-Asel (2,619 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 551 göst.
0 oy
8 cevap 409 göst.
21 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,025 soru

24,066,969 cevap

330,420 kullanıcı

...