0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,285 puan) tarafından
Belirtileri nelerdir nasil fark ettiniz tedavisi nasıl oldu vücudu nasıldı  görsel ile desteklerseniz sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim bebeğim geçirmişti 7 aylıkken gece birden ateşi çıktı ben diş çıkarıyor sandım iki üç gün boyunca ateşi bir inip bir çıkıyordu baktım olmuyor hastaneye götürdüm yatış verdiler ikinci günü artık ateşi çıkmadı vücudunda döküntü oldu aynı kizamik gibi ondan sonra bir daha ateşi çıkmadı 5 günün sonunda taburcu olduk doktorun çıkarmaya niyeti yoktu ama bebeğim iyilesmisti imza atıp çıktım 
(4,285 puan) tarafından
Illa hastane de yatması mi gerekti kuzum İnternet de evde de bakilabilir yazıyorsa arkadasimin bebegi bu hastalıktan olmus olabilir doktora gitti şimdi de gene sormami istedi
(3,355 puan) tarafından
Sürekli ateşi çıkıyordu canım korktum havale geçirir diye evdeki ilaçlar fayda etmedi hastanede hem serum verdiler hemde antibiyotik öyle iyileşti
(4,285 puan) tarafından
Kıyamam ya Rabbım hic bir bebeği hasta etmesin dermansiz dert vermesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ateşle anladık canım 3 gün hastanede yattık serum tedavisi felan olduk sonra vücudunda döküntüler oldu
(4,285 puan) tarafından
Arkadaşımın bebegi galiba bu hastalıktan oldu doktora gitti şimdi haber bekliyorum bende kuzum sagolasin
tarafından
Çok lanet birşey canım çok çektik biz Corona testine kadar yapıldı 4 gün ateşi hiç bir sekilde düşmedi ama geçiyor Rabbim şifa versin inslalah
(4,285 puan) tarafından
3 gün ateslendi 38 in altına düşmedi 2 gündür iyi ama yüzünde bedeninde benekler oluşmaya başladı doktoru da belirtilere bak 6. Hastalık olabilir gel demiş simdi sıra bekliyor bakalim iyileşme süreci uzun mu
tarafından
1 buxuk haftaya düzeliyor canim
(4,285 puan) tarafından
Insallah ya hiç hali yok bebegin cok de seviyorum kuzumu
tarafından
Benim oğlum çok hareketli bir bebek ve 6.hastalik da yattığı yerden kalkamadı ben ağlamaktan bitmiştim.geciyor canım Rabbim şifa versin inşallah
(4,285 puan) tarafından
Bu bebek de ole dk yerinde durmazdım simdi annesinin kollarindan ayrılmıyor agliyir bende çalışıyorum çalışmasam koşup gidicem hemen cok merak ediyorum durumunu suan
tarafından
Zamanla geciyor ama çok zor :(
(4,285 puan) tarafından
6. Hastalikmis haber  etti şimdi ilac verip eve göndermiş insallah hemen iyileşir kuzum sagol sen de bana vakit ayırdın teşekkür ederim♥️
tarafından
Rica ederim canim ne demek Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(4,285 puan) tarafından
Sagol kuzum allah razı olsun ♥️
tarafından
Cümlemizden canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 393 göst.
21 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
+4 oy
1 cevap 84 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,031 soru

24,191,971 cevap