0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,285 puan) tarafından
Belirtileri nelerdir nasil fark ettiniz tedavisi nasıl oldu vücudu nasıldı  görsel ile desteklerseniz sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benim bebeğim geçirmişti 7 aylıkken gece birden ateşi çıktı ben diş çıkarıyor sandım iki üç gün boyunca ateşi bir inip bir çıkıyordu baktım olmuyor hastaneye götürdüm yatış verdiler ikinci günü artık ateşi çıkmadı vücudunda döküntü oldu aynı kizamik gibi ondan sonra bir daha ateşi çıkmadı 5 günün sonunda taburcu olduk doktorun çıkarmaya niyeti yoktu ama bebeğim iyilesmisti imza atıp çıktım 
(4,285 puan) tarafından
Illa hastane de yatması mi gerekti kuzum İnternet de evde de bakilabilir yazıyorsa arkadasimin bebegi bu hastalıktan olmus olabilir doktora gitti şimdi de gene sormami istedi
(3,355 puan) tarafından
Sürekli ateşi çıkıyordu canım korktum havale geçirir diye evdeki ilaçlar fayda etmedi hastanede hem serum verdiler hemde antibiyotik öyle iyileşti
(4,285 puan) tarafından
Kıyamam ya Rabbım hic bir bebeği hasta etmesin dermansiz dert vermesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ateşle anladık canım 3 gün hastanede yattık serum tedavisi felan olduk sonra vücudunda döküntüler oldu
tarafından
Zamanla geciyor ama çok zor :(
(4,285 puan) tarafından
6. Hastalikmis haber  etti şimdi ilac verip eve göndermiş insallah hemen iyileşir kuzum sagol sen de bana vakit ayırdın teşekkür ederim♥️
tarafından
Rica ederim canim ne demek Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(4,285 puan) tarafından
Sagol kuzum allah razı olsun ♥️
tarafından
Cümlemizden canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 393 göst.
21 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
+4 oy
1 cevap 84 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,961 soru

24,190,926 cevap