0 oy
379 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,878 puan) tarafından
Kizlar kaç gündür hastaydı kızım boğaz enfeksiyonu vardı bugünde vucudunda kırmızı bebekler oluştu iki gündür ishalde vardı hastaneye götürdük 6.hastalik olmuş ateşe bağlı dedi diğer doktorun veridigi antibiyotigi verme dedi başka antibiyotik yazdı krem yazdı kızlar ne zmaan geçer bu hastalık sadece karnında göğsünde ve alt bölgesinde var şimdiden çok teşekkürler ❤️

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu hastalik bulasicimi. Son zamanlarda cok post gordum.. niye olurmus
(1,878 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım valla ateşe bağlı dedi sadece
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun. Yeğenimde oldu aynısı ama kızarıklıklar çıktıysa korkma yakın zamanda geçcek demektir. Ablam banyo yaptırmiştı sonra yeğenim rahatladı kızarıklıklar da yavaş yavaş geçti
(1,878 puan) tarafından
Banyo falan yaptırayım o zaman çok sağol canım ❤️
(2,462 puan) tarafından
Ne demek canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
(1,878 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Altıncı hastalık herpes grubu virüslerin neden olduğu akut, döküntülü bir çocukluk çağı hastalığıdır. Genellikle 6 ay ile 2 yaş arasındaki küçük çocukları etkiler.

(1,878 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonundan sonra oldu canım ateşten kaynaklı olmuş dedi doktor çok sağol ❤️
0 oy
(622 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bebeğin kaç aylık
(1,878 puan) tarafından
Çok sağol canım 9 aylık
0 oy
tarafından
En fazla ateşi varsa 4 günde geçiyor ateş 1 haftaya da toplar korkma camim biz de yaşadık yattık hatta atesten
(1,878 puan) tarafından
Çok sağol canım ateşi iki gündür çok vardı bugün fazla yok çok şükür yine takip ediyorum İnsAllah biran önce geçer gider ❤️
tarafından
Geçer kuzum hiç canını sikma şifa versin Rabbim yavruna ♥️
(1,878 puan) tarafından
Amin canım amin Rabbim yavrularimizi korusun ❤️
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Benekler en geç 4 güne geciyo canım geçmiş olsun  oğlumda  oldu 9 aylikken
(1,878 puan) tarafından
İnşallah canım yaa çok sağol ❤️
0 oy
(302 puan) tarafından
Benim oğlan da oldu bir kaç gün çok huzursuz hasta gibi anlayamadım nesi var sonra birgün çok ateşlendi ertesi gün vücudu benek benek döktü ateş daha olmadı sağlık ocağına götürdüm 6. Hastalık dedi doktor ilac vermedi birkaç gün içinde döküntü ler hafifleyip geçti merak etme önemli bişey değil
(1,878 puan) tarafından
Ayy İnsAllah canım doktor ilaç verdi bize
0 oy
(54,114 puan) tarafından
geçmiş olsun canim
(1,878 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canım 
(1,878 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(7,436 puan) tarafından
6. Hastalıkta kesinlikle antibiyotik kullanılmaz iyileşme süresini uzatır boğaz kızarıklığı hastalığın bir belirtisi ama doktorlar bunu boğaz enfeksiyonu ile karıştırıp antibiyotik veriyorlar 6. Hastalık viral enfeksiyondur viral de antibiyotik kullanılmıyor.baska bir doktora mutlaka başvurmanız öneririm.yakin zamanda 6. Hastalık geçirdik kızımın ateşi vardı geçmeyen doktorumuz tahlil yaptı hiç birşey çıkmadı viral enfeksiyon geciriyor 4 günden sonra istersen bı devlette covid testi ver dedi ateş geçmedi devlete götürdüm doktor inatla dedi ki boğaz enfeksiyonu var ama tahlilleri de enfeksiyon yok hatta iki tane antibiyotik yazdi bende hemşireyim zaten onu hiç umursamadm kullanmadim doktorumuzu aradım böyle böyle dedim sakın kullanma bugün ateşi düşecek ateş dusuriciyu de vermeyi kes dedi ve ateşi düştü döküntüler başladı 3-4 günde döküntüler sürdü geçti gitti 
(1,878 puan) tarafından
Kullanmayayim o zaman antibiyotik canım bide boğazları da enfeksiyon var hasta yani onun için ne yapabilirim nasıl geçiririm
(7,436 puan) tarafından
Canım 6.Hastalık belirtisi zaten boğaz kizarikligi enfeksiyonmus gibi oluşuyor benim dememle değilde iyi bir doktora bunu sor
(1,878 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 172 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 202 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,191 cevap

334,357 kullanıcı