+2 oy
1,916 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben 17 haftalık hamileyim eşim gece çalışır gündüz öğlen kadar pupg oynar gece de geç uyanır bn bu durumdan rahatsız oldum vede telefonundan pupg sildim o gün eşim birşey demedi ama ben dedm bu pupg bir daha yüklersen bu kadar sakin olmam diye neyse birşey demedi ise gitti gene sabah oldu saat 12 öğlen uyandım baktım gene yüklemiş oynuyor bu defa ben iyice çıldırdım ben pupg de oynuyan kızları yani öyle erkeklere gülüp kakirdi eden kızlara güvenmiyor o yüzden dedm pupg sana göre yer değil kötü kötü kızlar var vede sen beni insan yerine koymayap hala oynuyon felan ağzıma geleni saydım baktım hala oynuyor bende kalktım wifi fişini çektim al oyna şimdi dedm ama hala söylenmeye devam ediyorm bn iyice ağzı mi bozdum oda kalktı o sinirle bana tokat attı ben de çıldırdım kafamı duvara duvara vurmaya başladım engel olmadı odayaa gitti coldirmistim artk neyse sakinlestim uyudu snra akşam 22 30 gibi uyandı annemi aradım anne yarın hastaneye gidicem para verirsmsn diye konuşmuyorum onunla o yüzden istemdm eşimden snra annem tamm dedi kapattık teli baktım cebinden 100 TL çıkardı bana verdi almdm gene ona verdim o gene koydu yanıma en sonunda sinirlendim o parayı onun ayakkabısının içine koydum o gördü geldi al yarın hastaneye gidicen felan dedi ben dedm yok al parani istemiyorum senden hiç bir şey İSTEMİYORUM dedim baktı böyle hüzünlü şekilde bana niye bana düşmanın gibi davranıosun dedi dedim sen bilion bugün ilk defa hamile karini dövdün ondn olblrmi dedm oda hamile karim da  konuşmayı bilsin gibisinden konuştu ama normalde eşim hayatta kolay kolay el kaldıran biri değil ki geçen lerde kardeşini gece yarısı evden gitti kavga ettim kaynimla o gün ona bile birşey dememisti ama bugün böyle oldu ben mi suçsuzum ya anlamıyorum bn sadece pupg denen pis şeyden Uzak olsun iştiyorum yoksa cokmu abartıyorum 

Kusura bakmayın uzun oldu baya

44 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
Kudurmuşsun bacım..Adam iyi dayanmış
(8,649 puan) tarafından
Yani bencede okurken ben sinir oldum resmen
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Bence abatmışsın biraz adam sabaha kadar çalışıyor birazda kendine vakit ayırsın ama b. Okunu çıkarmadan tabii. Kim bilir ne dedin adama da sinirlendirdin. O dangoz da hemen niye vuruyor 
(8,649 puan) tarafından
Bencede vurmasını savunmuyorum ama çok abartı olmuş. Yapan adam her şekilde yapar sadece pubg da değil
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Ya yapan adam her şekilde yapar sadece pugb da değil bende 1 ay kadar pugb oynadım gidip erkeklerle konuşmadım eslerinise biraz güvenin kısıtlama yapmayın hatta sende indir birlikte oynayın ben oynadığımda eşim kendide indirmişti beraber bı kaç kere oynadık sonra o sildi bende sildim bağımlısı olmadık öyle mesela eşim bana tiktok kullanmak istediğini soledi ben izin vermesem bunu gizli saklı yasaklı yapicak belkide bende izin verdim şuan benim kontrolum altında kullanıyor böyle herşeyi yasaklarsaniz eslerinize çok kavga olur ben bunu anladım oyuzden akışına bırakın 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bastan sona haksız bir post o tokadı hak etmişsin kusura bakma kımsede linclemesin.Sen onun annesi değilsin o kadar karısmak nedir?Baktın yapmıyo seslenme baska metodlar uygula.Kafanı duvara vurman ofsayt annenı arayıp para istemen ofsayt hamıle halınızle eşinizle degıl kendınızle ılgılenın karnınızdakı bebegin hayrına iş yapın.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,273 soru

24,042,252 cevap

329,173 kullanıcı

...