Üzerine gitme evet bende sevemem o oyunu ama sıkma. Sen tokat ben dayak yedim öyle böyle dövmedi beni benimki iki hamileliğimde de çok şiddet gördüm saçından tutup başımı yumurlaması mı dersin çok
Sana el kaldırması asla kabul edilemez hata sana ses bile yükseltemez ama insan bir şekilde stres atmak istiyor. Demekki böyle rahatlıyor çok dert etme sende online bir oyun indir oyna hiç takma zamanla kendisi fark eder yada güzel bir bebek gelişim kitabı al oku ajandanı da al notlar yaz kendine yani bırak zamanla sıkılır 3 sene olmuş sen yapma dedikçe yapıyor. Eşimi 6 senedir tanıyorum okey tavla oynar online sıkılır bırakır kızmız olduktan sonra hiç vakit kalmadı zaten ) senin de bu kadar sinirli olman doğru değiş bebeğe bakmak inan sabır işi bildiğin peygamber sabrı derler ya ondan lazım oluyor insana stresini atacak bir uğraş bulman gerekiyor. Suç ilgisiz bir koca olduğu için hem onda duygularını doğru ifade edemedin için kafanı vurup bebeğini düşünmediğin için hem de sende. Bu arada kafanı vurmam filan galiba hep yapıyorsun eşim hiç önemsemeden gitmiş yapma yazık size acımıyorsan bebeğine acı ona bir şey olsa vebalini nasıl ödersin o sana Allah ın emaneti bunu bil böyle yaşa hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Canım Tokat atması kötü benim eşimde oynuyor pubg oynama dedikçe oynadı en sonunda bende indirdim öğrendim şimdi Beraber oynarız. Kızlarla vs kimseyle konuşmaz kendi arkadaslariyla oynar. Sende Esin punb oynarken yanında dur bana da öğret vs de bakalım ne diyecek. Kızlarla konuşunca da canım oyna ama kızlarla konuşma de. Şimdi oynamaz eşim arada girer sıkılır hemen ben ondan çok oynamaya başladım
1,491,319 soru
24,370,161 cevap
347,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın