0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar annemde sürekli çıban çıkıyor sıtmalanıyor çıbanda uç yok sadece şişiyor sonradan uç oluyor patlıyor falan ama zorluyor baya halsizlik yapıyor doktora gitmeye korkuyor yatıracaklar diye tanıdığında böyle olan var mı çaresi nedir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gitmeli. İçerdeki bişe dışa vuruyor büyük ihtimalle. İhmal etme. 
(398 puan) tarafından
evet asla ikna olmuyor ya dilimde tüy bitti iltihap falan var büyük ihtimalle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annemde oyle gitmiyor  dinlemiyor beni anneminki patlamiyor kipkirmizi oluyo morariyo genis bi sekilde 
(398 puan) tarafından
ayyy evet canım aynı bazen özel bölgesinde bazen memesinde bazen poposunda bacak ayrımında gibi gibi napıyor peki geçmesi için
tarafından
Bisey yapmiyor gitmiyor evet gogsunde karninda vs dedigin yerlerde oluyor dinlemiyor
0 oy
(10,218 puan) tarafından
Annemde sınır olunca cıkıyo sonra canı cok yanıyo DK gıtı ılac yazdılar ama care yok sınır olunca cıkıyo annemde
(398 puan) tarafından
napıyo canım sonra ya canı çok yanıyo ya hiç rajat edemiyoe
(10,218 puan) tarafından
Vala gecmıyo cıktımı canı cok yanıyo onun icin sınır etmıyoz bazen karnında bazende koltuk altında cıkıyo morarıyo
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Bendd biseye cok sitreslendim mi cikiyor kara merhem suruyorum uc verince iltehabini cikartip rahatliyorum bigun kocaman cikmisti doktora gittim dua et bu iltehap disari akmis icine aksaydi seni oldururdu demisti

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 138 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
16 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,818 soru

24,391,845 cevap

349,353 kullanıcı

...