+1 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sınıfta bir cocugun kardeşinin sınıfı karantinaya alınmış haliyle çocukta karantiya girmiş. Bizden de test istiyor. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Okullar açıldı çocuklarda vakalar çoğalmış haberlerde diyodu Rabbim korusun hepimizi

tarafından
Çok karmaşık bı durum her evde okula giden çocuk sayısı farklı girdiği ortamlar farklı. Yayılma daha çok artiyor. Öğretmenler de napicagini ne diyeceğini bilemiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy inan bana cocugum olsa rapor alir gondermem okula bir sure .Ne cektik bee
tarafından
Şimdi eşime mesaj attım.özel öğretmen bakalım gitmesin okula dedi. Yakında okullara kapanma gelir heralde.
Yeni yonetmelige göre asılı olanlar karantina olmayacakmış öyle mi biliyor musun
tarafından
Hayatta en onemli sey saglik ❤️ o olmadiktan sonra ne anlami var okulun.Ozel hoca tutun aynen .Rapor alin gitmesin
tarafından
Özel de ki doktora yazdirsak alsak oluyor deme
tarafından
Artik rapor da kolay verilmiyor ama ozele gidin anlatin durumu kuzum ❤️
tarafından
Bugun ilaçtan dolayı hastanedeydik. Acaba doktora desem çocuk toparlamiyor falan diye birşey olmaz mı? Bir hafta alsa sonrasıni araştırırim o arada
0 oy
tarafından
eger bir kisi daha koronaysa sinif kapatilacak ondan istrmistir
tarafından
Çocuk  3 gün okula gelmemism dün çıkmış karantinam öğretmen tedbirli olalım diyor ama. Varsa kuluçka dönemi içindedirm sınıfa yayilmasin dedi
0 oy
tarafından
Benim oğlumun sınıfındaki arkadaşının abisi covid ama sınıfındaki çocuğa belirti yok diye test yaptırmamışlar bende kaç gündür göndermedim 
tarafından
Ne karışık iş ya. Çocuk okula geliyor mu
tarafından
Yok öğrendiklerinden beri annesi göndermiyor bende korkudan kaç gün göndermedim pazartesi inşallah göndericem
tarafından
Çocuk okula gelmedi ama ogretmende emin olamıyor velisi de yazmış. Şuan belirti yok ama siz yine yaptırım insallah yoktur diye.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Eğitim başladı diye sevindik ama vakaların çoğu çocuklar da allah korusun . Bi test verin csnim 
tarafından
Bütün gün hastanedeydik.simdi de bu bı kere Corona oldukm yine olmaktan korkuyorum.
0 oy
tarafından
Allah yardimciniz olsun valla cnm benim oğlum seneye gdiicek daha ins biter şu virüs..bu sene anaokuna göndermek istiyodum baksana biteceğine benzemiyo .korkudan göndermedim..madem açacakları bu sayılarda neden iki sene.acmadilar.blsu boşuna .vakalar tekrar yükseldi yine açık.uzaktan devam ediyoken şuan herkez.alismislar bu duruma biras daha bekleyebililerdi..
tarafından
Açıldı bari geçen sene ki gibi yapsalardi sınıf iyi ayrilsaysi keşke
0 oy
tarafından
Gorumcemin okulunda yan sınıfta mi ne iki sınıfta karantinaya alınmış galiba öyle diyordu öğretmeni demiş ki kendinizi iyi hissetmiyosaniz gelmeyin falan filan eğer çok agirlasirsaniz da test verin mutlaka diye. Beye guvenerek açtılar bu okulları ben bilmiyorum bı b.k varmış gibi açtılar şimdide çocukların üstüne oynuyorlar vallaha. 12 yaşına düşmüş ya asi şimdide 5 yaşına kadar dusuruceklermis öyle gördüm haberlerde vallaah 4,5 yaşında kızım 13 günlük oğlum var isterse yeni dogana kadar dusursunler ben vurdurmuyorum gerekirse vurdurmadigimdn öleyim ama gene de vurdurmicam gerek yok 
tarafından
Ben kendi asi mi yaptırdım ama çocuk için beklerim onu öyle olsun bakalım ne olacak diyemem

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 849 göst.
0 oy
5 cevap 454 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,143 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,601 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,141 soru

24,178,928 cevap

336,239 kullanıcı

...