+4 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (8,067 puan) tarafından

image

bu psikolojisi bozuk ahlaksız karıyi umarım siteden men edersiniz ... 

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ohaaa bu ne bee

(8,067 puan) tarafından
+2

Kendisi annesine dayilarina miras veriyor diye bir yerlerini de verir diyen ahlaksız kişinin teki . Burda olmayı asla hak etmiyor 

tarafından
+1

Ailesine ne derse desin burada kimseye küfür edemez hele de böyle erkeklerin kullandığı tarzda asla edemez. 

(8,067 puan) tarafından
+1

Dava edeceğim eğer özür dilemezse daha önceden Facebook üzerinden bu şekilde küfür eden birini ettim 7 yıl sonra bana ulaştı yalvar yakar geri çek abla çocuktum şimdi evleneceğim ama is kuramıyorm diye ağladı ve geri de çekmedim . 

tarafından
+1

Et hakkın yani kimse anana ve sana küfür edemez hakkı yok 

-Reklam-
+3 oy
(9,047 puan) tarafından

Dün postunu gördüm yorumlara yazdıklarında terbiye yok edep yok birde herkese tehditler savuruyordu 

(8,067 puan) tarafından
+2

Valla tehdit falan okumadim görsem onlari da ekran alırdım . Ama dava edeceğim görsün bakalım küfür etmek neymiş . 

(9,047 puan) tarafından
+1

Post yok şuan yoksa atardım annesi için evlenmeyip kardeşleriyle ensest takılsaymış diyen birinin yabancıya bunları yazmasına şaşırmamak lazım 

+2 oy
(4,976 puan) tarafından

Oha yaaa dava açmalık bir mesaj 

(8,067 puan) tarafından
+1

Özür dilemezse herkesin içinde gidip dava açacağım 

(4,976 puan) tarafından

Özur dileyecek birine benzemiyor, et dava canim kimseye bir daha böyle konuşamaz akıllanır

+2 oy
(546 puan) tarafından

Ayyy gerçekten biraz önce bir paylaşıma girdim cevapları vs okudum bir küfürler bir küfürlerrr gerçekten midem kaldırmadı.  Herkes birbirine girmiş lanet okudum çıktım. Rezillik başka birsey değil yani . Ben çoğu soruyu görüyorum cevapları okuyorum ama herseye cevap vermiyorum.  Beğenmediğim saçma olan birseye hele hiç münakaşa olmasin diye girişmem ama millet maşallah burda iyi yardırıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ mahalle ortamı olmuş burası 

(8,067 puan) tarafından
+1

Allah selamet versin gerçekten enteresan insanlar var 

(2,602 puan) tarafından

Gene noldu hiç anlamadım 

+2 oy
(5,239 puan) tarafından

Kız bunun psikolojisi bozuk bı görsen büşrayada neler yazmıştı yorumda diyor ki ip adresinizi bulup şikayet edicem bnce admin ip adresinden engellesin bir daha girmesin

(8,067 puan) tarafından
+1

Göremedim maalesef görsem onlari da eklerdim dosyasına 

(6,358 puan) tarafından
+1

He kız evin adresini bile attım ama yok 🤣🤣

(184 puan) tarafından

Benim yorumumun altına yazmıştı ben uyuyordum uyanınca gördüm busraya seni dava edecem falan diyordu ben de yorumu görünmez yaptım keşke başta görüp kapatabilseydim 

+2 oy
(4,863 puan) tarafından

Uğraşırım dersen dava aç kuzum. Kolay değil öyle oturduğun yerden insanlara küfür edip gezmek. Cezasını bulsun.

(8,067 puan) tarafından
+2

Açarım hiç sıkıntı değil 2015 te Facebook'tan birini etmiştim 7-8 yil sonra çocuk buldu ağladı abla geri çek evleneceğim iş kuramıyorm diye ama çekmedim. Herkes bulsun ettiğini. 

+2 oy
(1,107 puan) tarafından

Ben yorumlarını bılıyorum alta yazdım dıye arkadaşın olmuşum ayağını denk almasan kötü şeyler olurmuş😏 . Özür dilerse bile dava et haddını bilsin

(8,067 puan) tarafından
+1

Valla ben sonra ki yorumlara bakmadım sonra da kaldirilmis zaten. Yarın mahkemeye verince de bu kadar güzel sallar umarım 

+2 oy
tarafından

Hepimiz kadınız,  hepimiz anneyiz hiç yakışıyor mu ağıza böyle laflar ama? Çevremde agzi bozuk bi neslin olma sebebini bu tarz kadınlar açıklıyor zaten. Haklı dahi olsak küfretmeyi hak vermez hiçbir şey bize. Bizi güçlü yapan terbiyeli edepli seviyeli ve anlamlı konusabilmektir.  3 yıldır burdayım tartışmam da oldu ters düşmem de asla bu şekilde özele girip terbiyemi bozmadım özelden yazıp haklı dahi olsam gönlünü alıp çıktım. Hiç cvp verme devam ederse git savcılığa somut ispatla şikayet et 

(8,067 puan) tarafından
+1

Ahlaksız işte ben yine de ağzımı bozmadım bozmam da çünkü ailemden böyle gördüm. Yazık yetiştirdiği çocuklara...

+2 oy
(22,269 puan) tarafından

Ay evet yorumuna cevap verdim sana demiş kurt resmine bak falan giremiyorum kaldırılmış ne kadar terbiyesizmiş neler yazmıi neler 

(531 puan) tarafından

Evet ya bende gördüm kürt filan demiş psikolojik sıkıntıları var galiba herkese ters cevap vermiş 

(22,269 puan) tarafından

Evet işine gelmeyene istediği cevabı alamadığı herkese hakaret küfür etmiş 

(8,067 puan) tarafından

Ahlak yoksunu

(22,269 puan) tarafından
+1

Kurban olsun o BOZKURTA sinirime dokundu 

+2 oy
(375 puan) tarafından

Kesinlikle dava ac.Bu kadin ağır sorunlu.Boylelerini dava et ki yapamasin.Neler soyledi ya .Argo konuşan insanlari anlarim ama bu kadin resmen insanlarin anasina avradina cocuguna sövdü.Ahlak sorunu da var.

(8,067 puan) tarafından

Sonra ki yorumları görmedim görsem onlari da ekran alırdım. Hasta ise tedavi olsun değişik insan ...

(375 puan) tarafından

Hasta degil ki düpedüz kötü biri.Oyuzden saldiriyor.Gece basladi onun mesaisi.Pislik.

+1 oy
(2,221 puan) tarafından

Ne kadar ağzı bozuk bir kadın ya, yazik. Kadın olmasından ben utandım. Ettiği kufurlere bak, doğru cümle kuramamis bile. Terbiyesiz

(8,067 puan) tarafından
+1

Annesine ensest diyenden bir terbiye beklemem ben . Bunun gibileri de çocuk yetiştirip bizim temiz yetistirdiklerimize musallat oluyor işte 

(2,221 puan) tarafından

Üzücü ama doğru ya, Allah ıslah etsin 

+1 oy
(2,404 puan) tarafından

ay ben geri kaldım, bu kim😅

(6,414 puan) tarafından

Güven diye biriydi öyle hatirlym

+1 oy
(751 puan) tarafından

Aman bacım dikkat et. Başka hesap açar geri gelir. Bence buna bı çözüm bulmaları lazım. Güzelce sohbet edip dertleşmeye geliyoruz. Böylesi yüzünden yorumda yapamıyoruz.

+1 oy
(14,217 puan) tarafından

Dava aç bence ne özrü tövbe ya rezalet

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Bak atıyorum

image

(751 puan) tarafından

Klavye delikanlısı. Bı kadın bu kadar terbiyesiz olmaz diye düşünüyorum. Erkek falan olabilirmi?

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Buda var  yorumların altına yazmıştı

image

(7,465 puan) tarafından

Kafayı yemiş 

(2,602 puan) tarafından

Kimkime ne yazmış anlamadım 

0 oy
(7,465 puan) tarafından

Özür dilese ne değişir ki? Kendime yapılanı belki yine göz ardı ederim ama aile kırmızı çizgim. Bence kesinlikle şikayet etmelisin 

0 oy
(21,983 puan) tarafından

Karıyı ( !) Karı ise tabiki çok cinsel içerikli konuşması var sanki posttaki yorumlarda ki ağzı bozukluğuna ithafen söylüyorum asla kadın olduğuna inanmıyorum o yüzden 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 706 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,764 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,202 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,451 soru

23,897,515 cevap

322,155 kullanıcı

...