Hadi sohbet amaçlı olsun
Lise anıları ile ilgli hiç dayak yedinizmi yada kopya çekip disipline gittinizmi
Ben kopyada yakalandım annemi çagırmamı söyledi ogun okula gitmemiştim
Ben okulun ortak tarih dersinin sorularını çalıp butun sınıflara vermiştim ama kendim sorulara hıc bakmadım. Cunku tarih hocası benı sınır etti. Hıc kimse bilmedi kimin yaptığını. Abımle de aynı okuldaydık seneler sonra abımle konusunca abi hatırlıyor musun boyle bir olay vardı dedım he dedı kimse cıkmadı demi dedı abi bırsey itiraf edeyim mi dedım o soruları calan bendim vay dedı şeytan koynumuzda yatıyormuş meger dedı bende oyle calıskan bir ogrendıydım benden kimse suphelenmedı...
Valla çok öyle hanim hanımcık biri degildim oyleki okuldan atılınca matemetik hocam yeri öpüp çok şükür senden kurtulduk demişti hiç unutmuyorum o günü
Dayak yemedim,kopyada çektik valla ya hele bazi hocalarımız vardı coo yaşlıydi hababam sınıfı gibi takılıyordukGüzel günlerdi valla ua özlemişim
Kopya çekmedim ama benden çekenler çok oldu valla bide kızlarin ödevlerini yapıp para alıyordum, ayy tövbe yarabbim bian düşündüm ben napmisim o zamanlar ya
1,487,599 soru
24,318,429 cevap
345,190 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın