Hadi sohbet amaçlı olsun
Lise anıları ile ilgli hiç dayak yedinizmi yada kopya çekip disipline gittinizmi
Ben kopyada yakalandım annemi çagırmamı söyledi ogun okula gitmemiştim
Bindefa kopya çektim .kisedeykne çok uslu bı öğrenciydim kimseye buoasmazdim o yüzden Öğrt beni severdi . Bı gün kopya çekiyorum sınav kağıdının altında megersem öğretmen görmüş edebiyat sinaviydi gekdi karsima durdu bana baktı güldü sınav kagidimi tuttu hadi ver artık yeter dedi bende nasıl vereyim kağıt aldinda kağıdı versem herşey meydanda.
Hoca kağıdı cekiyir ben kağıdı cekiyirim en son bana bı bakış attı hoca o kopyayı kaldır der gibi utandım yaaaaa..hemen çıkardım attim
Valla ben bildiğin o inekler varya öğretmen masasınin hemen önünde oturan kopya çekmeyen kimseye bulaşmayan öğretmenlerin güvenip yazılı kağıdını dahi verdiği Hah işte ben oydum
Bir kere çekeyim dedim titreye titreye ondada ensemde bir nefes hissettim baktım hoca
Ya ben hanım hanımcık bir kızdım öğretmenlerin gözünde bide okulun solistiydim çok severlerdi beni öyle kavgacı küfürbaz bir tip asla olmadım şükürler olsun ama ne yazık ki bende bı gaflete kapılıp kopya çektim çok güzel günlerdi bee duygulandim
Dayak yemedim. Genelde kavgalara karışır sonra sıyırırdımm disiplinlik olmazdım. Bi ara müdür babami çağırdı. Babama söyledi dedi kizin gecen sene cok kavgaya karışıyordu. Bende hocam ben kavgaya degil kavga oldugum yere karışıyor bende arada kayniyorum dedim. Babam da müdüre hocam sizde gecen sene olan olayı bana şimdi mi söylüyorsunuz olan oldu artik ne yapim dedi
Kopyaya gelecek olursak genelde edebiyat ve tarih dersinde kopya çekerdim o derslerim kötüydü. Ama ingilizce fen kimya matematik muhasebe olsun hep benden kopya istedikleri icin öğretmenler beni hep kendi masasına oturtuyordu. Sınıftakiler de hep ogretmenin karşısındaki sıralara oturmak icin kavga ederdi benden kopya çekebilmek icin
Dayak yemedim ıkı kere dovdum ıkı kızı
kopya cekmedım cok verdım
3 kere disipline gittim kopya sayisalda çektim 2 kere karakolluk oldum anlatsam film olur gibi okul hayatım oldu çok güzeldi o yillar arkadaşlık öğretmenler lisede ki ortamı üni. de bulamadım:)
1,488,078 soru
24,324,916 cevap
345,453 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın