0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,893 puan) tarafından
Esım askerde bazen telı acık oluyo bazen olmuyo sonra ben yazdım uyom dedım ama meyersem yazıyomus ama mesajları gelmedı sonradan geldı sinirlendi sinirine gıt yat uyu ben telı verıyom komtana dedı gıtı askere gıtıgınden beri ilk kafgamız 2 ay kaldı gelmesine de iyice pıskolajısı bozuluyo sankı orda durdukça 

6 Cevaplar

0 oy
(3,350 puan) tarafından
Benim eşimde bugün gitti sim kartını almışlar asker sel vereceklermiş doğru düzgün konuşamadık inşallah orda psikolojisi bozulmaz 
(9,893 puan) tarafından
Bende uzuldum gercekten gıtı yer kotu yani konusamıyoz denilecek kadar az sanırım ıyce mesajlarına cevap vermeyince iyice kızdı ama sucum yok kı gelmedi mesajları
(3,350 puan) tarafından
Nerde askerlik yapıyor
(9,893 puan) tarafından
Suriye sınırı
(3,350 puan) tarafından
Yeri gerçekten kötüymüş Allah yardımcıları olsun benimki daha bugün gitti İzmir Seferihisara bakalım usta birliği neresi olcak
(9,893 puan) tarafından
Hayırlı yer cıksın ısallah
(3,350 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Psikoloji o kadar kolay bozulan bisey değil kızlar merak etmeyin. eşi devamlı asker olanlar napsin 
(9,893 puan) tarafından
Surıye sınırında haber bile alamıyom bazen
(2,528 puan) tarafından
Eşim 2 ay önce 3 aylık gorevdeydi Suriye'de. Anlayabiliyorum fazlasıyla. Allah'a emanet olsun hepsi
(1,764 puan) tarafından
Vallaha 3 yil bitip dörde gireceğiz 1 yılını eşimle geçirdim desen yeri diyorum biz daha 1 yillik evliyiz
(9,893 puan) tarafından
Allah hepinizi kovustursun ısallah
(1,764 puan) tarafından
Amin cunlemizi Cnm
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Suriye sınırında hangi ilçede? Korkma psikolojisi bozuk olduğundan değil asker psikolojisine girmiş sadece. Eşim senede iki defa gider Suriye'ye onun halini düşün bir de
(9,893 puan) tarafından
Dogruda o oyle uzgun olunca gercekten uzuluyom ısallah 3 ayı kaldı ısallah
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Benim eşimin 5. Senesi o da suriye sinirinda telefon sıkıntısı yok amayime pek yazamiyor
(9,893 puan) tarafından
Anladım Allah kovustursun ısallah
(1,455 puan) tarafından
Teşekkürler sizin esiniz hangi şehirdeki sinirda
(9,893 puan) tarafından
Vala tek bıldıgım sure sınırı korkoldaymıs telefon yasak arada verıyolar telı haftada 1 gun konusuyoz yada hıc konusamıyoz
(1,455 puan) tarafından
Hmm benim esim hatay da telefon sürekli kendisinde
(9,893 puan) tarafından
Hmm anladım rahat yerler cok orda sinyal kesici bılan varmıs ıyı olsunda haber almasamda olur
0 oy
tarafından

benim sevgilim de hudut askerdeydi. her gün, yemekler kötü, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor, iki de bi mıntıka temizliği, nöbet yaptırıyorlar vs diye çok sinirli oluyordu ama yazmadığımda da yazmam için bir sürü şeyler söylüyordu :D seninkine kargo gönderiliyor mu? ben benimkine kurabiye vs yapmıştım çok sevinmişti. belki seninkinin de kafası dağılır.

(9,893 puan) tarafından
Cok kotu gıtıgı yer konusamıyoz bıle bıseyde gonderemıyom aynı seyı oda yasıyo hata esyalari cslınıyomus bana dıyo burda olanı biteni gorsen aglarsın dıyo ben alamamak ıcın zor tutuyom kendimı dıyo okadar kotuymus oldugu yer
tarafından
üzüldüm canım onun arkadaşı da yok belli ama senin onun yanında olduğunu bilmesi, senle dertleşebilmesi bile ona çok iyi geliyordur. sıkma canını
(9,893 puan) tarafından
Var arkadası kotu yer dıyo dertlesıyom yazıyom uzuluyom uzuluyom demesi benıde uzuyo belı etmıyom moral vermeye casıyom

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde laz6. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
25 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 475 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mahir efemmm (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.