0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir bucuk ay oldu gideli çok özledim tartısmayı bile özledim onla daha dört bucuk ay var gelmesine aramızda 12 saatlik yol var evliyken 11 ay görmedim nasıl dayanmışım diyorum annemde aglıyor cok özledim diye annemle hiç ayrı kalmamıslardı benle de sadece evli kaldıgım sürecte ayrı kaldık arkadas gibiydik sabır sabır diyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(54,188 puan) tarafından
Allah sağ salim kavustursn canim 
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Rabbim sag salim kavuştursun inşallah,benimde abim gidince çok kötü olmuştum bide hamileydim o zaman ve hormonlardan da kaynaklı fazla duygusaldım benim bi küçük erkek kardeşim tecilli 2030da falan askere gidicek ve ben ona aşırı düşkünüm Allah hiç bi kardeşimin ablamın abimin acısını gostermesin ama ona düşkünlüğüm cok başka ve fazla,normalde bu sene askere gidicekti üniversiteye gidicek diye tecil ettirdi yalvardım yakardım üniversiteye gtmesende askere gitme diye sonra git diyodum ciddi ciddi oturup agliyodum ya giderse ben nazarım diye ama mecbur gidicek Allah herkesin evladını bağışlasın gidenler sag salim geri gelsin inşallah 
tarafından
Ben aglamıyorum ama içim kan aglıyor abimde cahildim sanırım 18 yasındayım hiç umursamamıstım şimdi 21 yasındayım evlendim ayrıldım evliyken 11 ay ayrı kaldım ne zormuş allahım sabır ver diyorum
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Ayyy benim kardesimde 6 temmuzda gidecek askere. Bizde simdiye kada r hic ayrilmadik. Evlendim evlerimiz de yakindi hep görüştük bide hic kavgamiz olmadi hep yardimima kostu rabbim ayaklarina tas degdirmesin hicbirinin yuvalarina sag salim döndürsün inşallah 
tarafından
Biz tartısırdık saniye sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşurduk özledim her aradığında defalarca oglumu soruyor işe giderken öpmeyi unuttuğunda döner geri gelirdi eve öper öyle giderdi ama artık günlerdir görmüyor elinden birşey de gelmiyor me eee diyor oğlum mert eve gel demeye calısıyor cocuga söyleyin öyle demesin diyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 753 göst.
0 oy
13 cevap 698 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Birkisininsorusu (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 484 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde KARA&ASLI (165 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,840 soru

24,174,754 cevap

336,053 kullanıcı

...