0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İlaç yazdı doktor ve bebeğimi emzirip emzirmememi benim tercihine bıraktı ilaç biraz ağır bi ilaç dün nöbet geçirdim krize girdim ve annem ilacı kullanmam konusunda ısrarcı oldu sen hasta olursan oğluna kim bakacak falan gibilerinden aklıma girdi bende ilacı içtim eşime söyledim ilacı kullandım diye oğlum 7 aylık bu rafa bana kızdı zaten yaşına az kalmıştı bana sormadan ilacı neden içtin ben senin eşin değilmiyim kafana göre nasıl ilaç içersin diye tamam eşim ama ben ona konuyu anlattım bana ilacı ne kullan dedi ne debkullanma dedi hiçbişey söylemedi bende ilacı kullanınca benimle tartıştı hayır zaten sitresten falan uzak dur dedi doktorum o beni daha çok sitrese sokuyor bebeğimi bende düşünüyorum ama sağlığımı kaybettikten sonra bebeğimle kim ilgilenir kim bakar baksalar bile annenin yerini tutar mı hiç 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor yasaklamadiysa salla esini ❤️☺️ 
tarafından
İlaç ağır olduğu için süte geçiyormuş ve bazı anneler emzirmeye devam ederken bazı anneler sütten kesiyormuş bende araştırdım 3 4 doktora daha anlattım konuyu emzir dedi bunu bilmesine rağmen ilacı kullandım diye tartıştı benimle
-Reklam-
0 oy
tarafından
O çocuğa sağlıklı bir anne lazım canım  ilaci içmen gerekiyorsa iceceksin Evet bebegin küçük ama mama verebilirsin eşin bu konuda kizmasina hakkı yok Anlayışlı olması gerek onada bebeğine de sen lazımsun 
tarafından
Sıfır anlayış
tarafından
Birçok erkek öyle
0 oy
tarafından
Ilaç dışında alternatif bir tedavisi varsa o zaman eşi  o tedaviye götürsün ilacı içme ama başka tedavide uygulama diyorsa bu sana çok büyük bir haksızlık ama ilacı içme başka alternatif tedavi buldum diyorsa o zaman haklı ama oturduğu yerden boşuna sana atar gider yapmasın bana sormadan ilaç içtin diye saçmalamasın 
tarafından
1 ay ilaç tedavisi görmem gerekiyor canım başka tedavisi yok ilacı içmemi istemiyor
tarafından
Mecbur içmen gerekiyorsa kusura bakmasın onun rızasının olup olmamasının bir manası yok sagligin söz konusu

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 202 göst.
19 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mheser22 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 638 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,489 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,805 soru

23,822,384 cevap