+3 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından

Geçenlerde beynimde karıncalanma oluyo diye post açmıştım iki gündür hiç geçmiyo nefesim çok daraliyodu acile gittim MR çekilmek için muayene etti doktor MR çekilmeye gerek yok anksiyete bozukluğu var dedi psikiyatriye yönlendirdi ama benimde bildiğim bı doktor yok bildiğiniz iyi bi psikiyatri uzmanı varmı önerebileceginiz

4 Cevaplar

+5 oy
(1,571 puan) tarafından

Ben pek acil doktorlarina guvenmiyorum çok yanilmalar yaşadık maalesef o yüzden önce bı norolojiye cikmaniz daha iyi olur bence

(21,530 puan) tarafından

Bence de . Önce bı norolojiye git bence de 

(40 puan) tarafından

Öyle yapayım o zaman

(1,571 puan) tarafından

acil doktorları genelde pratisyen oluyor. uzman doktora görünmek her zaman daha iyidir

(1,571 puan) tarafından
+1

Yani gözle bakıp mr gerek yok demesi bana tuhaf geldi nöroloji önce görsün gerekirse o yonlendirsin daha iyi olur

-Reklam-
+2 oy
(6 puan) tarafından

Bende de nefes darlığı kalp sıkışması vardı ve çay içerken kafamın üst kısmı uyuşuyordu sanki derim büzülüyor gibi. Gittim ekg ve akciğer filmi çekildi bişeyin yok dendi. Ama ben eminim nefesim hala daralıyor. Üzerlik otu kaynatıp buharına dıruyorjm o gögsümü açıyor. Ya fiziksel bir şey yaşıyorum ama onlara göre bişeyşm yokmuş 

(40 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım valla bende sadece bu belirtiler yok kaygı bozukluğu kötüyü düşünme sürekli herşeyi kafaya takıyorum böyle belirtiler olduğu için anksiyete bozukluğundan şüphelenmistim doktor da öyle diyince işte dedim önce bi psikiyatriye görüneyim belki başka bişey vardır bilmiyorum artık doktor ne söylerse o yüzden iyi bi doktora gitmek istiyorum devlet özel fark etmez 

+1 oy
(974 puan) tarafından

Ama gerçek bi muayene olmak gerekmez mi Mr çekinmek daha mantıklı bence. Hamileyken çarpıntım oluyordu doktorum kalp doktoruna yönlendirdi bişey yoktur lafından hiç hoşlanmam demişti. Gerçekten de kalbim rahatsızmış

(40 puan) tarafından

Şimdi nasılsın peki bende gideyim o zaman keşke cektirdeydim yani çok fazla şiddetli olmuyo aynı belirtiler görünümde de olduğu için pek umursamadim MR çekilmeyi genede çektirmem lazımdı her insan bir olmuyo işte 

+1 oy
(29,773 puan) tarafından

Nörolojiye gidin düzenli muayene olun 

(40 puan) tarafından

Gidicem inşallah 😊

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
8 cevap 411 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,062 göst.
2 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,503 soru

23,818,195 cevap

318,164 kullanıcı

...