0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

image

Kızlar çocuklarınız için meyve kompostosu yapan varmı ilk kez duydum ya. Yapan varsa bilgi versin :)

3 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Annem oğluma hep yapıyordu buzlukta eriğim, ters dutum var çocuklara yapıcam içiricem
(593 puan) tarafından
Canm buzluk değilde konserve yapıyorlar resim yükledim bakarmisin
(593 puan) tarafından
Bilgin varmı nasıl yapılır :)
(95 puan) tarafından
Baktım ilk defa gördüm canım nasıl yapmış acaba
(593 puan) tarafından
Bilmem canm bende onu merak ettim kesinlikle deniyecem bende yorumlarda yapan varmış :) bakalm yapalım bizde minoslarımıza hem konserve daha sağlıklı olur buzluktan :)
-Reklam-
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Benim dolabimdan hiç eksik olmaz bizde severek içiyoruz cocuklarimda bir avuç meyve bulsam dolapta hemen kaynatir komposto yaparım 
(593 puan) tarafından
Aaaa öyle mi nasıl yapiyorsn canm tarif isterim :))
(3,725 puan) tarafından
Meyveyi yıkayıp doğrayıp üzerine su ekleyip kaynatiyorum altını kapattıktan sonra biraz şeker ekliyorum biz çok şekerli sevmiyoruz sen damak tadına göre ayarlarsin
(593 puan) tarafından
Ne kadar kaynatiyor sun canm hangi kıvama gelince birde hangi meyveleri yapıyorsun paylaştığım resimde üzüm yapmış ama diri duruyor sanki hiç kaynatılmamış gibi canlı :)
(3,725 puan) tarafından
Valla canım göz kararı kaynatiyorum ben istediğim kıvama gelince kapatıyorum bende meyveleri diri sevmiyorum
0 oy
tarafından
Erik şeftali bunları yapıp kayısı elma marmelatı yapıyorum dışardan almamaya calısıyrm
tarafından
Ben agustosta yapmıstım eylülde yedim canım
(593 puan) tarafından
aaaa öylemi ben daha çok kış için yapmak istiyorum mesela üzüm kışın yok ya yaz meyvesi kışın yesek diye düşündüm
tarafından
Olur canım benim 1 sene durdu yap serin yere koy kapakları iyi kapanıp vakumlandktan sonra bişey olmaz
(593 puan) tarafından
Tamm canm çok tskkur ederim :)))
tarafından
Rica ederm canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
28 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
9 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,081 soru

24,164,183 cevap

335,511 kullanıcı

...