0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ek gıda dönemine geceli 2 -3 hafta oldu hemen hemen. Cici bebe yediren var mı bebeğinize ?

Yediren varsa kaçıncı ayda ve nasıl yapıp yedirdiniz ? 

Sağlıklı mi ? Önerirmisiniz ? 

18 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Kesinlikle sağlıklı değil çok yedirmek istiyorsanız evde kendiniz doğal bebe bisküvisi yapın en azından içinde ne var bilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Cay istedigi zman cayin icine iki tane atip veriyorum canim yada bazen mamanin icine koyuyorum yemek yemedigi zamanlar doktirlar saglikli degil diyor bende zaten keci sutuyle olanini aliyorum o biraz daha pahali 
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Dur şimdi gelir çok zararli diyenler
0 oy
tarafından
Değil önermem sjsjsjjs
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benimki cok seviyo
(7,934 puan) tarafından
Eda napiyon la
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Çok fazla şekerli e bebekteki daha sağlıklı keçi sütüyle yapiliyo şekeri az Hamm marka
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Tabiki saglıklı degil ama az az bende vermiştim eline kendi kendine yesin alışsın diye 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Kendin yapabilirsen yap yapamazsan herobaby organik olanından al, şeker oranı yok denecek kadar az. Ben hep kendim yaptım ama oğlum büyükçe yemedi..
0 oy
(6,086 puan) tarafından

Bebekler için sağlıklı mı bilmiyorum ama ben severek yiyorum :silly:

0 oy
(762 puan) tarafından
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bən verdim 2defa ana doktorum yasakladı şekerli dedi bağırsağında şorun yaratır dedi və yasakladi
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ben hep verdim 8 ayından beri kahvalti da karışım yapıyordum mesela yumurta cicibebe pekmez labne karıştırıp yedirirdim
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben iki cocugumada verdim bı olumsuz yanınida görmedim eskiden beri var cicibebe yani zehir olarak bakiliyo evde yapanda var icine sinmiyosa kendin yap evde
0 oy
tarafından

Şimdi gelir zararlı önörmöyörlör diyenler :) ben veriyorum çokta seviyor kzım hatta 13 yaşındaki abisi bile yiyor kızıma yapınca :D

0 oy
(107 puan) tarafından
Ben kendim yaptım hep 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
8 aylık olunca vermeye başladım bir sıkıntı yaşamadım tahıllı olandan veriyorum A101 den alıyorum eti cicibebe markası 
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Mamasının içine koyuyorum 2 tane yada muzla falan ezip veriyorum bazende irmik  pirinç unu pişirip pekmezle içine koyuyorum 
0 oy
(143 puan) tarafından
Bende veriyorum canım yoksa hiç bişey yemiyor kızım 9 aylık sabahları suyla pişirip yediriyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
8 cevap 239 göst.
6 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,475,142 soru

24,149,851 cevap

334,854 kullanıcı

...