0 oy
218 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (484 puan) tarafından

Kahvaltıdan sonra az süt içiyor oğlum ama hangisi dha iyi sizce

6 Cevaplar

+1 oy
(687 puan) tarafından

Cici bebe hiç bir zaman sağlıklı değildi . Balı'da 1 yaş öncesi yedirilmesi sakıncalı . Alerjik reaksiyon gösterebilir 

(687 puan) tarafından

Kız bu nasıl doktor .süt bile yararlı birşey değil 

(1,756 puan) tarafından

Cici bebeyi kendin yap canım ben hep o zamanlarda kendim yapardım hem eline verirdim kızımın öyle de severdi hem de yoğurda katip veriyordum 

(582 puan) tarafından

Kız Sümeyye 1 yaşını geçmiş alerjisi yoksa bal yiyebilir 🤣🤣🤣🤣 tabiki Ballı süt cicibebe çok şekerli hiç bir faydası yokki

(687 puan) tarafından

Kız abla yazdım ya bende 1 yaş öncesi sakıncalı diye 😂

(687 puan) tarafından

Ayrıca sıcak sütün içine bal koymak zehirlenmeye sebep oluyor 😁

-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından

Elbette ikisi de degil. Cici bebe zaten başlı başına bir zehirdir lutfen hayatınızdan çıkarmaya çalışın  ballı süt yerine kefir ayran tercih edebilirsiniz balı da alerjisi yoksa cevizle verebilirsiniz cebizi iyice ufatip bala karıştırarak

(4,196 puan) tarafından
+1

Ve bunu cici bebe ile büyüyenler yaziyor 😂😂

(491 puan) tarafından
+2

Evet cicibebe ile büyüyenler sanki hiçbir halt olmuyor gibi utanmadan  cici bebe savunabiliyor. . Bebeklik döneminde yanlış başlanılan ek gıda süreci ne yazık ki yetişkinlik dönemde diyabet, obezite, çeşitli mide ve bağırsak sorunu olarak karşımıza çıktı, çıkmaya devam ediyor. Bu hastalıklarla savaşan kitlenin çoğunluğu sonradan yakalanmadı ne yazık ki başından bu yana yanlış beslenme ile ilerlediği için böyle oldu. Bizim milletimiz araştırıp doğruyu bulup olunla devam etmek yerine, yanlışı aynı sekilde devam ettirir çünkü bir insan cici bebe yüzünden ölseydi büyük sorun olurdu ama obeziteye davet actiysa sorun yok çünkü ölmemiş bu yaşına kadar mal gibi de olsa gelmiş demi :) Saygılar :) 

(4,196 puan) tarafından

Bende mama ve coci bebelerle büyümüş  biri olarak 😂😂 ne şeker var ne tansıyan yani bu senin zamanla yediğin fesfut olmasun sakın  beslenme kültürünü kendin berbatlqstirmis olanlar her bir bo k cikar..

Kisaca mal dediğiniz olanlar belkide sizde bunun icindesiniz  yemiyeceksiniz fesfut 😂😂

(491 puan) tarafından
+1

Evet çok belli oldu cici bebeler büyüdüğünü şu yazıyla kanıtladın söylemene bile gerek yoktu. ♥️ 

0 oy
(6,050 puan) tarafından

hiçbiri. 

süt vermek matah bir şey değil çünkü 

ha illa içecekse tabii ki ballı süt. cicibebeyi evime sokmam 

0 oy
(231 puan) tarafından

Benim kızım iki yaşında bir yaşından beri cici bebe veriyorum yok tutuyor sağlıkki hiç birşey Yok keçi sütü olanı vardı buğday unlu bir ara ondan aldım oda organik diyorlar şeker yerine pekmez var içinde nunap markası 

0 oy
(486 puan) tarafından

Sade süt....

0 oy
(163,564 puan) tarafından

Cici bebe sağlıksız 

imagebunu tavsiye ederim cicibebe yerine 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
8 cevap 254 göst.
6 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
12 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 361 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,410 soru

24,183,120 cevap

336,459 kullanıcı

...