0 oy
451 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (181 puan) tarafından

(Uzun oldu hakkınızı helal edin) Kızlar ya o kadar üzgünüm ki tarif edemem size yaklaşık 3-4 aydır şarap kızılı rengi kullanıyordum boya zamanım geldi ve geçmişti 20-28 günde bir boyuyordum bugün markete gittik eşimle ve şarap kızılı yoktu bakır rengi de yakıştığı için geçici olarak bakır yapayım dedim palette yoğun parlak bakır düşündüm tutar dedim en azından tutarsa geri kızıla dönmem rahat olur diye gelince saçlarımı boyamaya başladım, yaptım ve sonuç ne oldu bilin saçlarıma kimyasal değdiği ve zarar gördüğü ile kaldım asla tutmadı sadece dibim vardı diplerim tuttu o kadar üzüldüm ki boyalara da zam geldi giden paraya mı üzüleyim 3 kutu boya, kaybettiğim vakite mı üzüleyim yoksa zarar gören saçlarıma mı? Ne halt edecem ben şimdi saçlarımı hemen de boyayamam en az 15 gün geçmesi gerekiyor bu zamana kadar da gelecek dip saçın haddi hesabı yok açmam gerekecek bu daha da zarar verecek kızıl renk de akmıştı zaten aktığı gibi aynısı duruyor bana akıl verin yaww kafayı yiyecem eşime ne diyecem onu bile bilmiyorum maddiyat iyi durumda değil saçlarımı boyamayı sevdiğim için ben mutlu olduğum için alıyor iyi güzel hoş da bilirsiniz para kolay kazanılmaz üzülecek kızacak :'(:'(

2 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Eee hiç mi boyadan anlamıyorsun bacı şarap kızıştı nere bakır nere biri neredeyse mor biri bildiğin karamel sarı ters olsa tutar ama akıtmadan şarap üstüne bakır tutmaz. Yapacak bir şey yok valla ya tekrar para vereceksin ya da öyle gezeceksin kozmetik deposu diye biyer var oraya bak ucuz. 
(181 puan) tarafından
Valla bacı yıkadıktan sonra baktım tutmadı internete baktım millet sarı yapmış bakır yapmış sarı da tutmamış kuaförün biri de demiş boya boyayı açmaz kızıldan koyu tonlar olursa tutar diye onlar da anca kahverengi siyah felan kızıl neredeyse mor değil kız Google yaz palette 5-889 diye çok hoş rengi
(13,306 puan) tarafından
Yok kuzu biliyorum şarap rengini diyorum ben çok güzel ama bakır asla açmaz kuaför değilim ama 17 yıldır saç boyuyorum ve kızılım
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Daha önce kullandığınız boyanın alt tonu neydi ki. Şarap kızılı demişsiniz ama her markanın şarap kızılı bir değil. Palettenin şarap kızılının alt tonu turunculuk içerirken, kolestonun şarap kızılı morluk içeriyor mesela. Ve diplerdeki saç renginiz ne renk tam olarak. Yoğun bakır açık renkli saçlarda oldukça kendini belli edip tutunuyor açıldıkça da bayağı bir açık bakır renk bırakıyor geriye. Koyu renkli bir saçınız varsa eğer  zaten o renk saçta en fazla 5 yıkamaya kadar kalıyor. Kutu boyalar sonuçta. Saç yapınıza da bağlı bir durum tabiki. Bir süre saçınızı mentollü şampuan ya da beyaz sabunla yıkayıp olan rengi akıtmayı deneyin. Ondan sonra mutlaka saç kremi de sürün çok sertleştirir çünkü saçı. Sakın doğal yağ kullanmayın, işlem görmüş saçlarda doğal yağ maskesi yapmak saçı kupkuru yapıyor. Keratin bazlı saç kremleri bulabilirsiniz uygun fiyatlı. Onları kullanın. Altta kızıl renginiz varsa dipleri hariç o renk boylarda tutunmamıştır zaten. Aktıktan sonra da dip boyası yapın. Dip boyası yapacaksanız 3-4 santime kadar 1 kutu boya yeterli oluyor zaten, her dip boyasında saçlarınızı da boyamanız hele ki kızıl renklerde mahveder saçı. Tabi bu süreç 1 ay kadar sürer. Bunu 10 senedir saçlarını her renge boyamış, kestirmiş, mahvetmiş sonra da toparlayıp bu süreci tekrar tekrar baştan yapmış biri olarak söylüyorum. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
3 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Oz25 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
10 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,674 soru

24,101,938 cevap

332,461 kullanıcı

...