(Uzun oldu hakkınızı helal edin) Kızlar ya o kadar üzgünüm ki tarif edemem size yaklaşık 3-4 aydır şarap kızılı rengi kullanıyordum boya zamanım geldi ve geçmişti 20-28 günde bir boyuyordum bugün markete gittik eşimle ve şarap kızılı yoktu bakır rengi de yakıştığı için geçici olarak bakır yapayım dedim palette yoğun parlak bakır düşündüm tutar dedim en azından tutarsa geri kızıla dönmem rahat olur diye gelince saçlarımı boyamaya başladım, yaptım ve sonuç ne oldu bilin saçlarıma kimyasal değdiği ve zarar gördüğü ile kaldım asla tutmadı sadece dibim vardı diplerim tuttu o kadar üzüldüm ki boyalara da zam geldi giden paraya mı üzüleyim 3 kutu boya, kaybettiğim vakite mı üzüleyim yoksa zarar gören saçlarıma mı? Ne halt edecem ben şimdi saçlarımı hemen de boyayamam en az 15 gün geçmesi gerekiyor bu zamana kadar da gelecek dip saçın haddi hesabı yok açmam gerekecek bu daha da zarar verecek kızıl renk de akmıştı zaten aktığı gibi aynısı duruyor bana akıl verin yaww kafayı yiyecem eşime ne diyecem onu bile bilmiyorum maddiyat iyi durumda değil saçlarımı boyamayı sevdiğim için ben mutlu olduğum için alıyor iyi güzel hoş da bilirsiniz para kolay kazanılmaz üzülecek kızacak
1,493,863 soru
24,406,960 cevap
350,596 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın