0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Ayyy 1 yıllık evliyim bezduuuummm beni her defasında  sinir eden Bi adam var kirpi saçlı evlenmeden önce daha iyi anlaşıyoduk simdi hiç anlamasamıyorumm **** oluyorum adama   ilişkiye girmeye soğudum afedersiniz yani  gündüz telefonda aşkım canım cicim eve geliyor beni **** etmek için elinden geleni yapıyor sanki herşeyi batmaya başladı bana bazen cok seviyorum bazen **** oluyorum herkez de böyle mi.  Sofra da iki kelam konuşamıyoruz her laftan biri kavga ben susan Bi insan değilim çat çat konusurum   oda sessizdir ama gıcık edici özelliği var.  Ailem bana Allah korusun boşanırsanız suclusu sensin damat öyle Bi insan değil kırmaz kızmaz diyolar ahh ahh bide bana sorun kirpisaclıyıı tam Bi dengesiz Bi iyi Bi kötü 

3 Cevaplar

0 oy
(16,155 puan) tarafından

Acaba sen fazla çat çat konuştuğun içinse olabilir mi bilemedim :ermm:

(108 puan) tarafından
Olabilir oda çat çat  konuşsa bana keşke de  millete konuşmasa bana gelince alttan  alttan hallediyor uyuzluk yaparak
(16,155 puan) tarafından
Naz yapıyordur belki sana alttan alttan:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
canım öyle baktıkça öyle görürsün ve daha çok gözüne batar sen o düşünceni sil at kafandan bak gör herşey normale dönecek. tecrübe konuşuyor
(108 puan) tarafından
Kız silemiyorum valla  silemiyorum cok seviyorum ama beni sinir ediyor  ya yapma diyorum   aileme gidiyoruz huyları değişik ailemin cok pipirikler eşimde rahat ki annemin eşimi sevmediğinin farkındayım anlatıyorum bak böyle şöyle  sana sorulan seyler cevap ver bizim adamlara iyi dersin kötü olursun herseye Bi laf bulma yok adam gene aynı deyi yapıyor
0 oy
tarafından
Eşini seviyorsun belli :) ilgisiz oldugu için kızgınsın hakli olarak konuştnz mu hiç bu konuyu mesela seni sinir ettiği konuları yapma istemiyorum diyemiyor msun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 265 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.