0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,554 puan) tarafından

Aile apartmanindayim eltilerim bile durumundan şikayetçi sürekli laf sokup surat asıyor evinin işlerini yapmıyor bebeğime acıktın mi diye soruyorum konuşabiliyor mu soru sorup duruyorsun cahil diyo bebeğimi alıp evinin işlerini halledeyim istiyor gazını cikaramiyo sinir krizi geçiriyor bu sefer gazı birikiyor bütün gece meme tutmuyor eşimle uğraşıyor bebeğe mi bakayım o arada kendi evimin işlerini mi halledeyim yemek mi yiyim uyuyummu bana akıl verin eşimde annesine düşkün evimizi ayırmıyo dün hastaneye gitmiş eve gelip komşuya gitmiş eltimi arayıp beni yatırdılar siz arayıp sormuyorsunuz demiş bütün işler benden bekleniyor bebekli halimle diğer eltim cevabını verebiliyo ona bir şey söyleyemiyo bana dursaydi tatlı yapcaktim dedim bana ver yap dedi o zaman yukarı gelme sen kendini çıkarabiliyorun ben çıkarıyorum dedi bende öyle istiyorsanız gelmeyiz dedim bir insanın size karşı olan tavrından anlarsınız ya sevip sevmediğini bana çok kötü davraniyor sürekli bir surat asma halı sürekli laf sokma evliliğimi kaldiramiyorum bu sekilde

6 Cevaplar

+1 oy
(3,403 puan) tarafından

Seni sevmiyor değilde iyi olana genelde öyle davranılır. Kötü mü olalım hayır ama mesafe koyabilmek her zaman iyidir. Yapabiliyorsan senden mutlusu yok. Seninde ayrı bir hayatın, ailen olduğunu anlaştırmalısın hareketinle. Kimse kimsenin kölesi değil iyimiş valla🙄

-Reklam-
+1 oy
(4,559 puan) tarafından

Canım, buyuk olay eninde sonunda cikqcak orasi belli

O olay cikmadan agzini açmalısın

Kusura bakma anne evimle mi ugrasim, çocuğumla mi, kendimle mi, seninle mi diyeceksin. Ne yapsam mutlu olmuyorsun, sürekli laf ediyorsun, elimden gelen bu kadar, kusura bakma, memnun değilsen yapacak birsey yok diyip cikacakson isin icinden. 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Kucağımızdaki taşı atmadan önce gözümüzün döndüğü o evreyi ve atarken kendimizde topladığımız o son gücü hatırlayalım. Taşı taşıyamayan bizler, taşı atarken ne kadar da güçlü olduğumuzun farkına varırız ya hani işte öyle bir şey.  Bence sen kocana senin bir deli gücünün var olduğunu göstermelisin. 

0 oy
(22,939 puan) tarafından

Peki senin dilin yok mu bunu diyen insanda üni de prof değildir sonuçta bu çocuk ben onunla konuşmadan konuşmayı nasıl öğrenecek ki diyemiyor musun ? İsterse suratını assın isterse kendini assın aynı evde yaşamıyorsan iş yapmak zorunda değilsin birlikse de iş bölümü olmalı eltim şöyle böyle diyeceğine eltin gibi eli maşalı ol 

0 oy
(2,702 puan) tarafından

Saniyormusun  bu sadece sende var Türkiye'nin 100/80i bu vaziyetde...evimiz ayrı bayramdan bayrama belki ama... aynı şekilde... baktım olmuyo 5 yıllık evliyim lafmi sokdu laf sokdum  mesafeli durdum gelin diyordu anne diyordum kaynana demeye başladım...geldinde o beni bağrına basmadığı gibi bende onu basmadim. İnan beklemedim de...  iyi davranmayı bile beceremedi....O bizim annemiz değil bilincimiz bu olmalı eşinizin annesi....kafam rahat  evet huysuz gelin diyebilirler arkamdan hiç sorun değil huysuzum kardeşim ben sınırlarım ihlal edilirse evet huysuzum...

0 oy
(676 puan) tarafından

Sende lafını ver yapma kendi ağzınla demişsin bak 

Eltim lafını veriyor ona konuşamıyor demişsin içinde duracağına onun içinde dursun 

(1,554 puan) tarafından

Psikolojik sorunları varmış eskiden 8 yıl önce falan şuan yok tedavisini olmuş ama ilaç kullanıyor bir şey olmasından korkuyorum ses de cikaramiyorum ama bir insanın üstüne bu kadarda gidilmez bu sefer benimkide bozulacak gibi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 243 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,466,463 soru

24,031,095 cevap

328,695 kullanıcı