0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
İntagramda bi sayfada gördüm ilk defa sma'lı bi bebeğin videosunu. Ondan önce gorsemde degistirirdim fotoğrafı çünkü ne yaşadıklarını bilmiyordum. Sonra o bebişe bağlandım devamli paylastim yollayabildigim kadar yolladim insanlardan rica ettim çok şükür toplandı bitti bugün ama onu takip ederken acı bir gerçekle karşılaştım o kadar çok bebek var ki izlerken hergun içim parçalanıyor. Biri benim kalbime dokundu belki bu yazıda sizin kalbinize dokunur diye umut ederek yaziyorum. Sizden ille para yollayin demiyorum ama en azindan takip edip paylaşırsanız belki sizde birinin kalbine dokunursunuz. Hepimizin çocuğu var bir anne icin bu duruma dayanmak çok zor nolur elinizden ne geliyorsa yardımci olmaya calisalim. Cok yuksek miktarlar degil 25 tl 50 tl 100tl çoğu bu şekilde topluyor ve valilik izinli olanlara yollayin. Bu yazıyı bütün kalbimle yaziyorum umarım bir kisi bile olsa yardim yollar ya da profilinde paylaşır.

3 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim de az çok bir tanesine yardımım oldu keşke elimzde olsa da hepsinin derdine çare olsak 
(54 puan) tarafından
O kadar üzülüyorum ki keşke param olsa diye dua ediyorum her izlediğimde :( bir kişinin yolladığı 100 tl hic biseye yardim etmez ama hepimiz yollarsak cok şey değişir. O kadar kucukler ki insan izlerken nasil dayaniyorlar acaba bu kadar acıya diye hayret ediyor.:(
(2,831 puan) tarafından
Aynen canım hiç sorma bende çok üzülüyorum keşke herkes bizler gibi düşünüp yardım etse paylassakta kimsenin umurunda değil artık herkes kendini düşünüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bende çok kötü oluyorum izlemiyorum. bile birine yardım ettim Allah şifa versin inşallah çok zor bi durum gerçekten o kadar üzülüyorum ki. acıları gözlerinden okunuyor minicik bebek ya:(
(54 puan) tarafından
Takip edip paylaşırsanız bir kisiye daha vesile olursunuz belki çoğu insan görmediği için farkinda bile değil. Küçücükler bu kadar yük onlara çok ağır geliyor çoğu zorla yaşıyor.
tarafından
bende paylaşıyorum sağolsun arkadaşlarım da elinden geldiğince yardım ediyor.
0 oy
(391 puan) tarafından
Evet bende takip ediyorum. Gönüllüsü olduğum iki bebek var. Biri Antalya'daki Arel bebek, biri Konya'dan Eslem bebek. Daha önce Gönüllüsü olduğum iki bebek tedavisine kavuştu.  Darısı inşallah diğer Sma lı bebeklere. Onlar işin 1 TL nin  bile önemi çok büyük. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Artemis (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 572 göst.
0 oy
13 cevap 702 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu