0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından kapalı
İntagramda bi sayfada gördüm ilk defa sma'lı bi bebeğin videosunu. Ondan önce gorsemde degistirirdim fotoğrafı çünkü ne yaşadıklarını bilmiyordum. Sonra o bebişe bağlandım devamli paylastim yollayabildigim kadar yolladim insanlardan rica ettim çok şükür toplandı bitti bugün ama onu takip ederken acı bir gerçekle karşılaştım o kadar çok bebek var ki izlerken hergun içim parçalanıyor. Biri benim kalbime dokundu belki bu yazıda sizin kalbinize dokunur diye umut ederek yaziyorum. Sizden ille para yollayin demiyorum ama en azindan takip edip paylaşırsanız belki sizde birinin kalbine dokunursunuz. Hepimizin çocuğu var bir anne icin bu duruma dayanmak çok zor nolur elinizden ne geliyorsa yardımci olmaya calisalim. Cok yuksek miktarlar degil 25 tl 50 tl 100tl çoğu bu şekilde topluyor ve valilik izinli olanlara yollayin. Bu yazıyı bütün kalbimle yaziyorum umarım bir kisi bile olsa yardim yollar ya da profilinde paylaşır.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 379 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Artemis (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 702 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 530 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,295 cevap

336,074 kullanıcı

...