0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kızlar sabah post actım dün gece 3 ten beri uyumadı diye 2 gibi şehriye corbası yaptım yedi cok şükür canı sıkılıyor birazda hava alsın diye dişarı cıkardım biraz oynadı baktım cok az kustu üstünü falan değiştirdim araya 1 saat daha girdi yine cok az kustu ateşi falan yok galiba midesini üşütmüş az önce şefatli yedirdim şimdi uyuyor Allah rızası için gercekten cok üzülüyorum bu haline ne versem kendine gelir doktoru sürekli kızıyor daha hasta olmadan hastaneye koşuyorsun diye bende evde bişeyler yapmak istiyorum zaten ateşi cıksa asla durmam evde 1 yaşında bu arada kızlar Allah rızası için bana bişey deyin hamileyim gercekten kahroluyorum sürekli ağlamasından kucak istemesinden yoruldum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun ne bicim doktor o öyle  doktorunu degiş en basta 
(1,263 puan) tarafından
Canım aslında devlet hastanesi ama şansıma ilk günden beri o denk geliyor
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Canım takip et inşallah rota hastalığı olmamıştır salgın benimki de önce kustu başka belirti yoktu gece bı ateşi çıktı ishal derken acillik olduk takip et eğer bunalrda varsa bekleme evde geçmiyor doktora götür ama belki seninki sadece kusmadir hemen panik yapma
(1,263 puan) tarafından
Canım 2 defa büyük cişini yaptı baktım ishal değil katıydı inşallah değildir ya ama 2 ay önce kusma ishal ateş gecirdi zaten tekrar olabilir mi
(436 puan) tarafından
Tekrar oluyormuş canım ama ilki kadar ağır olmuyormuş vücut bağışıklık kazanıyormus ama ishal değilse korkma bu hastalık zaten ishal hastalığı Allah şifa versin biz 5 ggun hastanede yatttik yeni çıktık bilirim zorlugunu
(1,263 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Kuzum kusmasi var yine gotur acile 
(1,263 puan) tarafından
Eşim gelsin götüreyim canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 197 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 439 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,067 soru

24,093,711 cevap

331,923 kullanıcı

...