0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (973 puan) tarafından
Kızım 16 aylık sabah biraz huysuz uyandı bende emzirdim uyu dedim sonra baktim birden kusmaya başladı aradan biraz zaman geçti yine kustu şimdi uyudu hic bi şey vermedim biraz bekliyeyim yine kusarsa hastaneye götürmeyi düşünüyorum.

Size de sormak İstedim illa basina gelen vardir demi ??

Acaba üşütmuş falan olabilir mi ??

Ne yapmalıyım???

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üşütmüştur üstünü  filan açtıysa  belki  kalkinca düzelmiş  olur çıkarmış  rahatlamıştır 
(973 puan) tarafından
Burasi sicak diye camlar hep açık gece üzerine ince bi örtü örtüyorum onu da sürekli acıyor umarim uyaninca duzelmiş olur
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Evet canım benimkide öyle oldu 5 dk arayla çok kustu doktora goturdum enfeksyon kapmıştı seninki üsütmüşte olabilir 
(973 puan) tarafından
Anladım tskr ederim emzirdim yine kustu bidaha kusarsa goturecem daha
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Canım eğer evin musluk suyundan veriyorsan ondan da olabilir çünkü bu aralar herkes sulardan şikayetçi
(973 puan) tarafından
Yok biz bile musluk suyu içmiyoruz genelde yaa hazir aliyorum yada çeşme suyunu kaynatıp veriyorum
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Usutmus olabilir canım bide salgın var zaten ortalıkta bizimki de daha yeni atlatti bı götür kusmasini bekleme 
(973 puan) tarafından
Şuan emdi falan kusmadi uyuyor üzerini giydirdim uyansın götürecem
(15,021 puan) tarafından
Götür canım ihmale gelmez çocuk sonuçta geçmiş olsun
0 oy
(163,485 puan) tarafından
üşüttu yada enfeksiyon kapti cok gecmis olsun
(973 puan) tarafından
Çok tskr ederim sağol
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Usutmus olabilir geçmiş olsun
(973 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm tskr ederim
0 oy
(5,931 puan) tarafından
Geçen başımıza geldi barsak enfeksiyon kapmış dahada uğraşıyoruz 
(973 puan) tarafından
İlac falan mi verdiler kaç günde geçti
(5,931 puan) tarafından
Valaha cnm barsak düzenliyici verildi daha kullanıyoruz ama serum verildi bir gün hastanede kaldık öyle kusması durdu
5 gün sonra ateş başladı yine hastaneye gitik serumla ateşi düştü
(973 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yaa bizimki kabız falanda olmuştu az once yapti çok şükür sanki biraz daha iyi oldu sürekli kontrol ediyorum yeniden kusmaya baslarsa falan götürecem
(5,931 puan) tarafından
İnşalah kusmaz cnm çok teşekkür ediyorum gerçekten çok zor rabbim kimseyı hastaneye düşürmesin inşallah
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Bu ara çok çocuk öyle salgın gibi
(973 puan) tarafından
Normalde dışarı falan pek çıkmıyoruz aslinda dün pazara gittim sadece sudan diyorlar ama musluk suyu da icirmiyorum neden oldu hiç bilmiyorum
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Benimde geçenlerde öyleydi 2 3 gün önce ishalide vardı ama doktor sulardan olmuş dedi bağırsak antibiyotiği serum falan verdi geçmişti hemen
(973 puan) tarafından
İshali yok sudan olduğunu düşünmüyorum ama yine de belli olmaz hiç musluk suyu vermedim dogdugundan beri çünkü
(3,102 puan) tarafından
O zaman değildir canım sudan ben mecbur kalıp musluk suyu verdim buranın suyu içiliyor ama çocuğa gelmedi
(973 puan) tarafından
Anladım kuzum verirsen bile kaynat ver onlarin böbrekleri gelişmediği için musluk suyundaki kireç çok ağır geliyor bobrekler süzgeç gorevi görmüyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,381 soru

24,153,633 cevap

335,037 kullanıcı

...