0 oy
797 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba kızlar yıllardır kiradayım artık çok sıkıldım kendi evim olsun istiyorum ama o da bir hayal gibi.. Siz nasıl ev sahibi oldunuz kredi çekip çok yüksek faizler ödemek istemiyorum ama başka türlü de nasıl olacak bilemedim. Krediye cesaretim yok 

43 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kredi çekip ev sahibi olmak akıl işi değil çektiğin paranın iki katı oduyorsun ve 10-15 yıl gibi bir sürede o kadar yıl yasayacagimi Allah bilir araban varsa birikim yaparak üst modeli alabilirsin sonra ev yatırımı olarak kullanabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(7,250 puan) tarafından
Şükür kaynanamlar 10 yıl kadar önce almış ben oraya gelin geldim canım ama kaynanam hep ekmek parasından artan 10 kuruşu bile kenara koyardim bir kırık ekmeği israf etmedim öyle öyle ev köy sahibi oldum der biraz birikmiş biraz da müteahhit é borçlanmışlar ona Ödemişler bekarken de kendi evimizdı şimdi de kendi evimiz bizde evi büyütmek istiyoruz başta destekçi büyükler varken ama hersey çok pahalı 2 çocuk ihtiyaçlar çok olduğu için kenara para koyamıyoruz 
0 oy
(589 puan) tarafından
Evlendiğimde sene doğu görevindeyken eşimin memleketinden bir ev aldık takılar ve kredilerle. Şimdi batıda farklı bir ile tayininde çıktı. Kiralar çok uçuk dedik havaya para vermeye gerek yok memleketteki evi satıp üze krediyle tamamlayalım daha iyi bir evimiz olur üstelik dedik. Öyle yaptık. Kredi borcu bitmeden de benim evim diyemiyorum ama inşallah biter. 3 senemiz var.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 679 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 637 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 312 göst.
10 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 521 göst.