0 oy
783 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba kızlar yıllardır kiradayım artık çok sıkıldım kendi evim olsun istiyorum ama o da bir hayal gibi.. Siz nasıl ev sahibi oldunuz kredi çekip çok yüksek faizler ödemek istemiyorum ama başka türlü de nasıl olacak bilemedim. Krediye cesaretim yok 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Babadan bekliyorum :D  başka türlü olacağı yok çünkü yani 
-Reklam-
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Düğünde takılan ne var ne yok hepsini verdim eve ustünede kredi çektik mecburen öyle aldık 3 yıllik kredimiz kaldi
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Kiradayız malesef böylede gidecek gibi hyrlisi
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yüksek faizlerle kredi çektik başka yolu yok napalım
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Evli hele de çocuk varsa çok zor eşimin evlenmeden önce birikmiş parası varmış kayınvalidemin emeklisini üzerine koyup almışlar yani evlenmeden önce almasalardı şimdi alamazdık büyük ihtimal 
0 oy
(13,668 puan) tarafından
Düğün takılarım duruyordu üzerine kredi çektik yoksa başka türlü bu devirde zor ev sahibi olmak
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Dugunden bileziklerimlerimi verdim ustunede kredi cektik her ay 3.500 oduyoruz dahada 3 yil var bakalim bi bitseydi8
0 oy
tarafından
Geçen sene ev sahibi oldm şubatta , çalışıyodm 90 .000 tl biriktirdk eşimle beraber peşinat olarak onu verdik bankaya ev toplam 290.000 e geldi 90 peşin verdk 200 kredi çektik aylık 2300 tl ödeniyor bir buçuk sene oldu bile ve şuan istanbul avcılarda 2500 tl den aşağıya ev kirası yok allah kirada olanlara yardm etsin 
(6,301 puan) tarafından
Vala doğru bnde kiradayım 2 senedır kiralar çok pahalı bız 800 veryıruz evden çıkmak istyroum ama kiralar uçuyor çalşmak istyroum işte bebek var para biriktirp ev almak istyrrom eşiminde borcu var çok üzülüyorum vala
0 oy
tarafından
Düğünde kayinpederim hediye etti çok sağolsun yoksa evet zor ev sahibi olmak kredi olmadan imkansız biraz 
0 oy
tarafından
Kayinbabam destek oldu eşimin birikimi ve benim düğünden kalan altınlarım ile alindi
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Biz de nişanlıyken bütün birikimimizi verdik. üstüne borç aldık ve kredi çektik. Düğünde takılanlarla borçları ödedik. 4 yıllık da kredimiz var hala. Para biriktirmeyle ev alınmaz bu devirde gerçekten. Para oldugu yerde sayıyo ama ev fiyatları iki katına çıktı. Biz evi alalı 2 sene oldu Eylül ayında. Aynı sitede eşdeğer evler iki katından fazla fiyata satılıyor. 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kayınpeder köyde hayvancılık| yapıyor istanbulda 5 kat daire yapti biri eşime biri kaynima verdi 2 sını kiraya verdi sonra çekti gitti köye 4 yıldır oturuyorum vergimi bile kayınpeder ödüyor kayinimda da aynı şekilde  yoksa çok zor ev almak istanbulda özellikle sagolsun
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bizde 2 senedir kiradayız canım eşimle ev istiyoruz ama maaş anca bogazımıza yetiyo oglum biraz daha büyüsün de bende girip calışcam kredi falan bi şekilde halledecez eşime de yazık maaşıyla anca evi geçindiriyo 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
biz 4 yil once evlendik , gecen sene kredi cekip evimizi aldik , daha 5 sene odememiz var ama bu sene almaya kalksaydik bu evi kesinlikle alamazdik. hem ev fiyatlari inanilmaz yukseldi , nerdeyse 2 katina cikti ciyat ayni sekilde faizler de yukseldi
0 oy
tarafından
Bizim de hayaldi gerçek oldu çok uyguna çok güzel bir ev denk geldi oda şans işte inşallah Birgün sizede denk gelir 
0 oy
tarafından
Aybarsim hastaydı kiradaki ev rutubet alıyordu sürekli taşınacak durumum yoktu tedavi uzundu çünkü o sıra faizler düştü 0.74 den kredi çektik evi aldık bı sene erteleme yaptık o bı sene de eşya aldık onları ödedik şimdi başladık evim borcumu ödemeye ama odedigim taksit 1500 şu an 1500 kiralık ev yok ...
0 oy
(1,045 puan) tarafından

Valla bizde hala kiradayız kredi çekme taraftarı değiliz ama bu devirde ev sahibi olmak çok zor eşim abisiyle birlikte çalışıyor bazen daire karşılığı iş alıyolar bakalım hayırlısı. Hiç olmadı artık babamdan bekliyoruz :D

0 oy
(679 puan) tarafından
Bzi dugun takilarinin ustune kredi cektik hemen ilk senden aldik 4 yillik cektik 2 senemiz kaldi
0 oy
tarafından
Kayınpederim yaptırdı sağolsun 
0 oy
tarafından
Biz evlendiğimzde kaynpederm oturdklrı evi bize verdi kendisi kiraya çıktı şimdi ev bulsak buraya satarz arabayıda satar öyle ev alırız gerçktn kredisz başka ev sahibi olnmyr 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 659 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,205 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 630 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 300 göst.
10 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 509 göst.