0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (986 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 1 ay oluyor . Sezeryan doğum oldu . Çok ağrılıydı. Tramva geçirdim resmen . Lohusalik psikolojiside eklenince . Ya kırk dolduktan sonra hamile kalırsam.  Nasıl korunacağım.  Açıkçası 5 yıl istemiyorum . Doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum.  Aranızda kullanan varsa hangisi daha etkili . Hergun mu kullanmak gerekiyor.  Ya unutursam . Ah ilk dogumum kafamda deli sorular ne olacak . 

8 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
bende oyle diyodum bugu  12w4 olduk bile
(986 puan) tarafından
Nasıl yani diğer bebeğiniz kaç aylık
suan 19 aylik bende burda asla istemiyom diyodum condom +geri cekilmeyle korunuyoduk nasi oldu bilmiyom
(986 puan) tarafından
Korkuyorum etrafınızda doğum kontrol hapı kullanan var mı etkili mi ?
istah acip kilo aliyo hap kullananlar spiral kayiyo hamile kaliyon condom korumuyo ne etcez belli degil
(986 puan) tarafından
Sorma vallahi en sonunda eşime olmaz istemiyom diyecem
valla net kararimi verdim dogumdan snr tupmu kordonmu ne varsa baglatcam ben 2 tane cok bile bize
tarafından
Kız sevdoş hamile misin sen tırtıklı:)))
(986 puan) tarafından
Kız çok gaza gelmişsin vallahi bende korkuyorum  dua et benim için lütfen hamilesin umarım kabul olur
bacim ins hamile kalmazsin hatceemmm o tirtikli yakti beni hatceeee
tarafından
Tüh Allah kahretmesin ben tam ikna ettim alacaktım kızzzzz:(( hap aldım çok kilo aldım kanamam durmadı bıraktım :(( şimdi ne halt etcem ben :(
valla o tirtiklinin o kadarda reklamini ettiydim magdurum magdurumdaa magduruuuumm
tarafından
He valla o kadar reklama bu sürpriz hiç oldu mu :)))) nasıl gidiyo hamilelik ayyy Allah yardımcın olsun inş cnm ❤️ valla büyük konuşmayım asla ama asla ikinci çocuğu düşünmüyorum kuzum ❤️ ne etcem yine kara kara düşünmeye başladım şimcik
bende asla diyodum 12w4 oldum bile
tarafından
Hayırlı olsun inş cnm ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
sagol hatce
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Benmde doğumum çk sorunluydu 9 gün hastanede yattm 3 gün doğum öncesi snrası yoğun bakm ağlamaktan içim çıkıyordu ama o psikolojiye girmedm sıkı sıkı sarıl evladına eşin prezervatifle korunsn aynı zamanda içerde değil dışarda boşalsn hani yırtıkmıydı diye korkmazsn diye diyorm
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sprial le canim ablalarim teyzelerim falan onla korunuyorlar ama her insana yaramiyor agri sanci yapiyor
(986 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı kullanan var mı etrafınizda
tarafından
Ben onuda kullandim canim bulanti bas donmesi yapti yasmin di markasi biraktim bende 1 yil oldu dogum yapali 3 aydir falan sprial takili şunalik bi sorun yok
(986 puan) tarafından
Umarım her şey gönlümüzce olur . Rabbım istediğimiz zamanda nasip etsin . Ne diyek
0 oy
(137 puan) tarafından
Spiral taktir yada emziren anneler için olanı var cerazette  adli hap kendinde alabiliyorsun eczaneden 
(986 puan) tarafından
Cerazette kullanan biri var mı etrafınızda etkili mi peki
(137 puan) tarafından
Evet bizzat kendim kullandim 2 ay sonrasında gidip spural taktırdım 10 yıllık bi daha cocuk düşünmüyorum o hapı kullanacaksan adetliyken başla ve en az 3 hafta yine pezervatifle korun sonrasında sadece hapla korunqbilirsin doktorum aynen böyle demişti bana
(986 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bendede o fobi var:) ve ben ömürlük bida dusunmuyom allahinda izliyle iki tane yeterli bir şeyle korunmuyodum o korkuyla dün 3 aylık iğneye başladım vuruldum bu şekil yıllarca bı gitsin bakalım sonra başka korunma yöntemine gecicem şu anlık ignede kalicam
(986 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim.  Etrafınızda doğum kontrol hapı kullanan var mı etkili mı?
(45,024 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bizde korunuyorduk Canim kizim 18 aylık bende 10 haftalığım korktukca geliyor insanın başına  
(986 puan) tarafından
Deme .. Allahim sen yardım et ne diyeyim o zaman
0 oy
tarafından
Canım hap değil de spiral taktır emziriyorsan hap kullanamazsın bi tane var kullanılan o da adet düzenini mafediyo hiç iyi dğeil. Spiral taktır rahat et
(986 puan) tarafından
Öyle mi dersin
tarafından
Evet kuzum çünkü ben kullandım emzirirken olandan adet düzeni çok bozuldu şimdi yine hap kullanıyorum normal hap emsirmediğim için ama bunu iki ay kullanıp spiral taktırcam
(986 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Kol altı implantı var 3 sene koruyan
(986 puan) tarafından
O nasıl birsey ??
(8,162 puan) tarafından
Kol altına küçük bir parça koyuyorlar ve korunmuş oluyorsun. Emzirenler de kullanabilir. 3 yıl koruma sağlıyor. İstediğin zaman da çıkarttıroyorsun. Onu da istemezsen eşin korunsun. Bunca zahmeti çektin. Bir zahmet onu da yapıversin
(986 puan) tarafından
Değil mi ama sağlık ocağı korunma bile yine ihtimal varmış
(8,162 puan) tarafından
Tabi ki öyle ihtimal var hepsinde ama sürekli uğraşmayalım dersen kol altı implantı çok iyi.  İlk defa Instagramda Azer aras Uluğ adındaki doktorun paylaşımında görmüştüm

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 289 göst.
11 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 290 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kendikendimekalktim (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 286 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,051 soru

24,133,751 cevap

334,195 kullanıcı

...