çift haritalaması var 2 ayrı ev veya dubleks evler için iki farklı yeri haritalıyor wifi ile bağlantısı olduğu zaman tüm ev, oda veya sadece tek bir bölgeyi seçip süpürme ve silme yapabiliyorsunuz odalama yaparken hangi odanın hangi güç seviyesinde süpürülüp silineceğini seçebiliyorsunuz ben ilk aldığım zaman gündüz baya bir temizlik yapmıştım ve akşam haritalama yaparken aynı zamanda süpürüyor ve en son çıkan toza inanamadım gerçekten temizlik bittiğinde yuvasına dönüyor ve uygulamadan bildirim gönderiyor telefonunuza yerde büyük parça yada kablo gibi takılacak şeyler olmamasına dikkat ediyorum eğer ki bir yere takılırsa bildirim gönderiyor aynı şekilde mesela ben çalışıyorum akşam oğlumu uyutunca onun yattığı oda hariç çalıştırıyorum eğer ki kayınvalidemin evindeyse oğlum evde değilse o zaman da uzaktan bağlanıp çalıştırıyorum kayınvalidemin evini de haritama yaptırdık bazen alıp götürüp kayınvalidem de kullanıyor ayrıca manuel olarak da çalıştırabiliyorsun o zaman tüm evi temizleyip şarj istasyonuna dönüyor