0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle ailesi yüzünden çok büyük problemler yaşadım boşanmanın eşiğinden döndüm. Bı tane kızımız var ve bu gergin soğuk ortam devam etsin istemiyorum ama ben ne söylesem yanlis anlıyor . Ailesiyle ilgili iyi bişey de desem yanlış yere cekuyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım artık nasıl düzeltebilirim bu durumu fikri olan var mi

6 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Ailesi ile ilgili dilsiz ol. Birde öyle dene bakalım. Bu dünyada yoklarmış gibi davran. Yüzlerine gül geç. O zaman eşinin ailesini bahane etme şansı kalmayacak. 

(6,597 puan) tarafından
Katılıyorum ve sen sustukca o onların gerçek yüzünü görecek
tarafından
Evet bırak zaman herşeyin ilacı. Tek kelime etme onlarla ilgili. Eşin bile zamanla diyecek ne oldu sana diye. Ondan sonra da huzursuzluk devam ederse bilki sorun sadece aile değil canım
(3,443 puan) tarafından
Aynen bndw katılıyorum. Hiç bir erkek kolay kolay ailesin için kötü konuşmaz
Şimdi ne ailesi ile görüşyrm nede evde muhabbetlerini acıyorum
tarafından
Katılıyorum kardeşim
tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ailesi hakkında hiç konuşma anlattığı zamanda senbilirsin aşkım veya ailenle senin aranda aşkım yorum yapmak bana düşmez de olumlu yada olumsuz hic konuşma  işe yarıyor cnm denenmiştir :)))
0 oy
(802 puan) tarafından
Eşinin Ailesiyle ilgili problem yaşayan eşlere aile danışmanları genelde kök ailelerin evliliğe karışmamasini herkesin bireysel olarak aileleriyle vakit geçirmesini önerir.Evde konusu lafı geçmez.Beklentier rafa kaldırılır Kisi yuvasına ve eşine odaklanır.Aileler bir süre bertaraf edilir.
(3,408 puan) tarafından
Aile danışmanları ama :) o ayrıntı işi bozuyor
(802 puan) tarafından
Nasıl yani?
(3,408 puan) tarafından
Bunu sadece aile danışmanları biliyor. Eşler gitmediği sürece bildiğini okumaya devam ediyor yani
(802 puan) tarafından
Evet cnm bende çevremden duydum bu şekil oluyormuş.Ornek olur diye yazdım yoksa bizler bu işin uzmanı değiliz şunu yap bunu yap demek haddimiz degil.İsi uzmanına bırakmalı ;)
0 oy
tarafından
Valla kuzum ipleri kopar :D
0 oy
tarafından
Aynı durumu yaşıyoruz canmmm bende artık yoruldummm ne yapsam adamın yüzünde hiç bişey 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Tamamen nötr ol canım. Bide öyle dene. Ne iyi birşey söyle ne kötü birşey söyle. Baktın durduk yere o ailesinden bahsedip bişey söylerse aynı sana yaptığı gibi davran. Kötü bişey söylerse ailesini savun. İyi birşey söylerse bile kötü bişey söylemiş gibi ailesini savun. Ama o ailesiyle ilgili konu açınca sakın ben konuşmaj istemiyorum iyi de kötü de olsa bişey söyleme deme. O zaman yine ailemin konusunu bile açtırmıyorsun diye senj kötüler. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
36 cevap 1,260 göst.
0 oy
10 cevap 303 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,441 göst.

Kategoriler

1,477,612 soru