Herkese merhaba aranızda yeniyim 10 yıllık evliliğin iki oğlum var eşimle sürekli olarak sorunlar yaşyoruz olduğu gibi anlatıyorum. Eşimin kahve sorunu vardı en sonki kavga ondan çıktı biri ariyo pat geliyorm biri nerdesin diyo hop tamam bende artık daha sindiremedim ailemi ,arayıp olmuyo sürekli disarlarda dedim, annem bilirsiniz büyükler aman idare et olsun ,bizde aynı yollardan geçtik eşimle o kadar ,konuştum ama hala tam anlamıyla bana kalkipta hayatım tamam bundan sonra haftanın 2 günü giderim demiyo anlayissizda değilim o sorunu halletmeden daha ,bu gün eltimlere iftara davetliydik kaynim nişanlı, aile binasına geliyorlar neyse ,evden boyadan konu açıldı dedim hani , istersen bayramın üçüncü günü yapın benim işim var dedi gelinimizde oradaydı kaynim 3.gunu benim işim var istersen sen önden temizliğe baslayabilirsin flan dedi dedim benime evimde boya yapıldı nerdeydin yoktun yenge sen zaten gelme dedi ben yaparım bende dedimki ben gelmiyorum eşimde gülerek, al sandalyeni onların karsisinda otur dedi kaynimda , aman evinizde kalın aşağıya inmeyin dedi cayi zor ictim içime oturdu resmen , sonra erken kalktm aşağıya indim 9 buçuğa doğru eşim 11 e doğru geldi yukarıda sandalyenin ucuna oturmustum bana sen sandalyeye bile oturamayan oturmayı bilmeyen Bi insansin dedi gece boyunca tartistk sorunlsn dedi beyninde sorun var dedi dedim insan eşini biraz savunur lafni şöylr gerek yok ben yapamam, dedi kimseyle beni ufraştrma dedi tartisma ilerleyince dövmemek için tuttu kendini gelinimiz ve eltim assagida gülüsuyorlardı o kadar ağır geldiki bu durum asla kiskanclik değil kendimi yanliz hissettim..uzun oldu hakkınızı helal edin
Sorumsuz adam her zaman sorumsuz oluyo ben daha düzeleni görmedim düzelse de tamamen düzelmiyo. Evliliği sindirememiş desem 10 yıl olmuş. Toplum içinde de saygı göstermezse sana başkalarıda saygı duymaz anca sen uğraşırsın saygılı olsunlar diye. Allah yardımcın olsun bazen çok üstüne düşmeyip ne hali varsa görsün diycen. Sen kendine odaklanıp kendi başına bişeyler yapcan arkadaş vs. edinip sosyalleşcen
Bende geceden beri ağlayıp kendi kendimi yiyorum cevabının için çok teşekkür ediyorum
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar ordamsnz
Ya okurken aklımda ki tek şey sen bu adama nasıl 10 yıl dayandın be ablam
Aile apartmanndan çıkın desem zannedersem olmayacak.
Sen söyle eşini sürekli olarak insanların yanında özellikle översen eğer belki ne demek istediğini anlar. O durumun tadına varır.
Oda olmadı hiç ama hiç kavgaya girme. Hiçbir kavgaya girme. İstediği kadar konuşsun. Tek kelime ama tek kelime etme. Bence asıl bundan fayda göreceksin. Sen kavga bitince hicbirsey olammais gibi ve güzel şeylerden bahset. Ben de artık kavga etmiyorum. Çünkü biliyorum fayda etmiyor. Başka zaman çay kahve vaktinde şöyle yada onuda söyleme duruma göre.
Kahveye giden adam asla düzelmez
1,493,434 soru
24,400,865 cevap
350,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın