0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 günde bitti is kizlar anlamadım istesem belki böyle bırakırtiramazdim.. 

Ben oğluma öyle cok özenli davranıp birşeyler yedirmedim geceleri ancak mama falan verdim oyle uyurdu 2 yasina girdi mamayi bıraktı son 1 aydirda sut içiyorduuk işte hem sütü hem biberonu bıraktı geceleri yatmadan önce artık danino abur cubur veya kavanoz mama veriyorum veya eline ekmek veriyorum... cok cok zorlarsam yerse yoğurt falan yediyorum

Kahvaltıyı veya aksam.yemeklerini güzel yiyoor ama öğlen ve gece yatmdan once bu şekilde yatıyoruz? Gece uyumasi iyi ama boyl de güzel beklenmiyor nasl yapcam ne yedirebilirim sevdirebilirim alistirabiliirm? 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,134 puan) tarafından
Sütü nasıl bıraktı ya benimki öyle içmek istiyor gunde bir kutu bitiyor
(1,030 puan) tarafından
bizde aynıyız 21 aylik
(5,134 puan) tarafından
Vallla vermek istemiyorum fazlası zarar kansızlık yapar diye korkuyorım ama yemek yese bile gene süt içmek istiyor
tarafından
Gunde 1 kutu bitmesede 1 buck gunde bitiriyordur.

Ya acikcasi biberonu kırıldı sonra yeni aldim gece kırılınca plasitik vardi kullandim almadi ucunu degistirdim biraz oyle aldı sonra ertesi gün yenisini aldim almadi ucunu degistirdim bir iki kere aldi.geri bıraktı üstündeki resme ve rengine baktı bıraktı diye düşünüyorum arada gösteriyorum yok almıyor ..
(1,030 puan) tarafından
kız bizimki sabah 3 öğün aksam 3 öğün yiyiyor ama tika basa dolu bile olsa illa onu icmek istiyor
tarafından
Masallaaah kuzum ne güzel ama dediğin gibi kansızlık yapar

Aslında ben de vermek istemiyordum çünkü evet sağlıklı ama sadece bos sisiklik yapıyor yani doyurmuyor diye sey ediyordum
-Reklam-
0 oy
(8,496 puan) tarafından
Abur cunur donino yerine keşke süt içse kuzum
tarafından
Yemiyor istee kek alıyoruz iste danino alıyoruz kavanoz veriyorum yogurt yiyor bu kadar keske icse  keskeee ama yok yaa
(8,496 puan) tarafından
Verme kuzu onlarıda alıştıran bizleri canım verme zamanla alışır unuutr ayıda küçük
0 oy
(2,000 puan) tarafından
Kaşık maması çorba felan gece yok tutsun diye verebilirsin. 
tarafından
Kaşık mamasi dediğin bu kutulardaki toz halindeki olanlri söylüyorsunuz demi ?

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,308 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pkumru (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 670 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Zalım (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (3,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (2,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,974 soru

24,613,347 cevap

364,201 kullanıcı

...