0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Ben üçüncüye hamileyim 20 aylık kızım emmjyordu gorumcelrim burda çocuklarla oynarken hiç emmedi istediğinde de bende eline sürekli kek meyvesuyu felan vedidm iki gecedir salayarak yatırdım bugün hiç emmeden yattı nasıl yapicam bilmiyorum diyorum üzülüyordum çok şükür Allahim darısı diğer annelerin basina

5 Cevaplar

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Darısı başıma ne güzel pek ugrastirmamis sizinki
(2,362 puan) tarafından
İnsalah  ya inanılmaz duskundu bne sürekli napicam diye düşünüyordum üzülüyordum asla ihtimal vermezdim Bi iki sefer uğraştım baktım olmadı ama şuan kendi kendine birakti
(1,676 puan) tarafından
Gözün aydın olsun o zaman canım diğer bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi bak ne güzel kolay alışmış
(2,362 puan) tarafından
Çok şükür ya iki sefer uğraştım olmamıştı şimdi  kendi kendine emmedi ki çok duskundu
0 oy
tarafından
Gözün aydın cnm belkide kendiside sütten tiksinmiş olsbilir hamilelikte sütün tadı değişiyomuş çünkü
(2,362 puan) tarafından
Üç buçuk aylık hamileyim çok duskundu naisl oldu anlamadım kendi kendine emmedi havada çok sıcak bunaliylrdu belki ondanmi bilmem ama Vala çok mutluyum
0 oy
tarafından
Darısı bana yaa 18 aylık aşırı düşkün valla bu aralar kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum :))
tarafından
Dua ette benimkide hemen bıraksın kiz isim dualara kaldı:))
(2,362 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah seninki de tez zamanda bırakır ama Bn bugün ne zaman istese bide ev Boyaniylr işimiz vardı hep aburcuvur verdim eline hep karnı toktu
tarafından
Bende öyle yaparım yaa valla dışarı çıkıyoruz yaa yolda falan memme diye ağlıyor açmaya çalışıyor elini sokuyor çok düşkün o yüzden cesaret edemiyorum
(2,362 puan) tarafından
Ay evet hiç sorma geçen İstanbula gitim bir hafta anam ağladı ya kalamadık hep kucak istedi emmek istedi bir anda bıraktı şükür ama inşallah senin içinde kolay gecer
tarafından
Sağol kuzum inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
10 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,648 cevap

336,197 kullanıcı

...