+1 oy
880 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim annem misafirliğe gideceğimizde karninizi iyi doyurun  derdi orda bir sey istemeyelim diye :D hshshs biz doyururduk .Ama ne hikmetse misafirliğe gidince kitliktan cikmis gibi ne varsa silip supururduk shshhshs :D ☺️ ❤️

Sonra komsular bize de cay koyardi annem direk bizim kizlar cay icmez derdi bir icesim gelirdi shhshshs cok uzulurdum .Ama ezik ezik sessizce oturmaya devam ederdim hshshs❤️

Ekmekle ye derdi hep :D  ya da tabagini bitirrr.

Bi esyami bulamazdim .Anneme sorardim verdigi cevap sadece orda ahshshs orda ne ya orda nee?  jshshs ❤️

Haftasonu , annem uyandirmaya gelirdi  veeee saat 12 bucuk olduu kalkin artikkkk derdi  ama SAAt 8 olurdu jsjsjjsjs :D 

Kardesimle dovusurduk ama.oyle boyle degil .Harp yasardik evde .Annem baslardi kedi kopek gibisiniz , pirana gibisiniz demeye ahhahaha :D sonra da buyuyunce birbirinizi cok arycaksiniz derdi( cidden ariyorum)

Evi temizlerdik , supururduk annem gelirdi eee bu ev supurulmemis derdi shhsshhshs 

Yemek yapardik ve mutlaka bir eksigimizi bulurdu ve soylerdi ahahhahs :D

Hadi bakalim siz de yazin ❤️☺️

32 Cevaplar

0 oy
(7,257 puan) tarafından
Hepsi mi aynı olur ya bi An annem sadece benm annem değilmiş dedim :D benim de aynılarını derdi birde ek olarak yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize derdi :D  birde misafirliğe giderken evet doyururdu ama biz yine anne karnım açıktı derdik kızardı hatta bi arkadaşı eğer doyurduğunu görmesem gerçekten aç olduklarını düşünürdüm demiş :D 

Her yemekten sonra kırıklarımızı arkandan ağlar diyerek yedirmesi bazen de yemezsen o kadar çocuğun olur demesi 
-Reklam-
0 oy
(162,341 puan) tarafından
o dolabin hali neeeee diye bagirmasi 

kardesine vurmaaaa oglum ablani issirmaaaaa 

kalk bi bak kalk kaallkk komsunun kizi temizlik yapiyo sen burda kardesini patakla sende buyyucendeee bizde gorcez haa peeehhh

elin kizlari dantel örüyo benimki ip ne yün ne bilmez

kocaya gidince elin oglu salcali ekmek yemez hergun az manti sarma ogreen

en cokta sirtama yedigim terlik acisi cigerimi çöktürdü beee sjsjsjssj

kiz bu arada sen kc yasindasin
tarafından
Sjjsjsjsjajahshshs bizimki dee evinnnn haliii neeeeeee ??? Derdi :D o muhtesem ,yuksek volumlu nadide sesiyle  sjshhs :D ❤️☺️ 28 yasindayim kuzu sen ??
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Yemek konusunda nedense öyle yaa evde alası vardır elinki tatlı gelir. Çok şey derdi de inan şuan hatırlamıyorum kavga edince kardeşimle kedi köpek gibisiniz derdi cidden  bir de herşeye hadi der hala der Keremin ilk söylediği kelimelerden oldu düşün. Bir de yataktan çıkmak istemeyince yorganı falan çekerdi ona **** olurdum. İyidir hoştur annem de iştesini biliyorsun Şerifem sordun iyileri benim travmalar geldi aklıma 
tarafından
Biliyorummm kusummm❤️❤️❤️ ama uzme kendini .Hepimizin travmasi var inan bana
(13,309 puan) tarafından
Öyle tabi kuzum çok takmıyorum azaldı en azından
0 oy
(385 puan) tarafından
Anne klasikleri yaaa bazen kendimi annemin laflarını çocuğuma söylerken yakalıyorum akşam bulaşıkları ı bana yıkattırıyordu iki kaşık iki tabak var ne var sanki derdi bende her seferinde tek tek sayardım ne iki kaşığı iki tabağı bıçağından tut tee tenceresi tavası ocak silmesi gelirdim hepsini tek tek sayardım o da kızardı yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye, canım anacuğum
tarafından
Hahahahhahshs ayy bunu ben de yapardim :D☺️❤️
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Annem bize sakın yaramazlik yapmayın evde gebertirim derdi eve gidince sopayla döverdi bizi ama yine seviyorum canım annem
tarafından
Ayyy anneler bir tane ya ❤️☺️
(1,861 puan) tarafından
Valla öyle canım küçükken kızardım bizi sopayla döverdi diye ama o zamanda çok yaramazdik birde yedi tane hangisiyle uğraşsın benim hastligim için hep hastanelerdeydi evlendim hala eli üstümde onun o fedakarlığın unutamam❤️❤️
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Gittiğimiz yerde uslu durun yaramazlik yapmak yok..

Nereye koyduysan ordadır ben bekçisi miyim senin eşyanın..

Hadi elinden bi kız kahvesi içelim..

Ekmekde ye,, biraz daha ye,, ye ye ye sen doymadın ben bilirim kuş kadar yedin

Yemek ye rüzgar esse uçuracak.

Ayağına taş bağlayalım zayıfsın uçarsın

Yemeğini ekmeğini bitir arkandan ağlar bak:) 

Evlenince de böyle yapın da sizi alan 3 güne geri getirir:) 
tarafından
Yaaaa ☺️❤️ butun hepsi mi ayni  olurrrr
(3,104 puan) tarafından
Haa bi de evlenince de gelir işinizi ben yaparım artık yatağınızı ben toplarim derdi. Canım anam doğumumda geldi 3 buçuk ay kaldı evimin her işini yaptı:)) laf sokuyor sanıyordum ciddiymiş  ne zaman gelse yemeği temizliği yapar. Benden de keyif kahvesi ister bekar günlerimdeki gibi
0 oy
(21,729 puan) tarafından
Sizin evinize barkiniza gelinmez derdi. 

Annem hiç gezmeye gitmez.tum gün evdedir. Ayda yılda bir gitti mi de hemen kardeşimle temizlik yapardık ki mutlu olsun. O zaman da ilkokul ortaokul çağlarimiz. Tüm evi temizlerdik. Geldiğinde yaptığımız işi begenmezdi. Bu böyle yapılmaz söyle yapılır der yaptığımız şeyleri bozar tekrar yapardı. Falan filan. Sonra beni temizlikten soğuttu böyle diye diye . 
tarafından
Ayyyyy inan annem de begenmezdi ahhaha :D  ❤️☺️
0 oy
tarafından

Ben hep küçüklüğümden beridir eve köpek isterdim annem de hep derdi ki ben evde zaten 4 tane köpek besliyorum 1 tanesine daha bakamam ( 4 kardeşiz:getlost:)  senin annen gibi yapardı da çoğu şeyi. Burnumun direği sızladı be, yanına gittiğinde benim içinde öper misin??? 

tarafından
Yaaaaaa ❤️❤️❤️ yasiyor mu ??
tarafından
Vefat etti 2 ay önce canım..
tarafından
Yaaaaa kuzummmm Allahim gani gani rahmet eylesin❤️❤️❤️ mekanini cennet etsinnnn
tarafından
Ammmmiiiiinnn canım inşallah, Allah razı olsun
0 oy
(131 puan) tarafından

Bende annesini erken kaybedenlerdenim ama ben küçükken hep derslerime ağırlık verirdi iş lazım değil sen dersine çalış derdi üstelik ben bebekken geçirdiği bir iş kazası sonucu engelli olup bastonla yürümesine rağmen evde hiç iş yaptırmadı rahmetli hiç hayata küsmedi hep AKTİF ve sosyal biri oldu bende tın tın yanında gezerdim çanta gibi :)

Bir ev gezmesine gideceğimiz zaman mutlaka yemek yedirirdi sıkı sıkı tembinlirdi oturduğun yerden kalkma diye

Hep derdi bugün bir ölünce anlarsın kıymetimi derdi... Anladım... 

0 oy
(279 puan) tarafından
Ne yazayım ki canım aynılarını benim annem söylerdi :))
0 oy
(496 puan) tarafından
Canım sıkılıyo dediğimde gardolabı dökerdi bunları güzelce katla yerleştr seni gezmeye götrcem derdi onları birirene kadar saatin nasıl geçtgini anlamazdım bile snra geç olurdu zaten :))
0 oy
tarafından
Hatırlamıyorum çünkü hiç yaşamadık annemle 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,976 göst.
25 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,030 göst.
0 oy
14 cevap 555 göst.
11 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu