Ben gok gurlerken arkadaslarm bulutlarin arasinda gur gur baba var derlerdi ondan ses cikiyomus diyorlardı bende inaniyodum surekli gok gurlediginde bulutlara bakarak onu gormeye calisirdim
Bi arkadasmda bi yerinden kan gelince parmagindan falan onu emerdi niye oyle yapiyosun derdik kanim azalmasn diyodu yiym de geri gelsin ahaha ayy aklima geldikce gülerim
Sizin de boyle anilarnz var mi?
Yazları memlekete gideriz ablam abim ve bunlarla yaşıt özkqn abi var gecenin bi köründe beni dama çıkartıp bak gök yüzünden inek geçiyor diye beni kandırıp beni orda bırakmaları
Kız benim inandığım en saçma şey meyve çekirdeklerini yutarsam içimde ağaç çıkıcak sanmamdı bazen kiraz çekirdeğini yanlışlıkla yutunca ağlardım napıcam diye off çok zor zamanlardan geçmişim ya
Ben de küçükken Yanaktan öpünce çocuk oluyor sanıyordum çok berbat bir çocukluk geçirmişim Bir de kardeşlerin evlendiğini sanıyordum biz 4 kardeşiz bir ağabeyim var sanıyordum ki annem bir daha erkek çocuk doğuracak onlara Ben evleneceğim sanıyordum Allah'ım bir tane abim var ablam onunla evlenirse Ben kiminle evleneceğim diye üzülüyordum
Herhangi bi mezarlığın önünden geçerken bi mezarı parmakla gösterdiğim de önce ısırır sonra da ayağımın altına koyardım saygısızlık yaptım diye.
Tövbe haşa ben de Allah herseyı gorur dedıklerınde mınarede dolu göz hayal ederdim
Ben haycajlarin da konuştuğuna inanırdim kimsenin görmediği yerde kesin konuşuyorlardır derdim hatta bir kedim vardı onunla yalnız kaldığımda ona şöyle derdim pati lütfen benimle konuş ben sirrimizi sizin konustugunuzu kimseye soylemiycem tamam mı hadi çevp ver bana vay çocukluğum vay
Bende ilk okul 2. Sınıfım da felan okuldaki öğretmenlerimin melek olduğunu sanırdım öğretmen ve öğrenci wc yanyanaydı bi öğretmenim tenefusteyken lavaboya girmişti cok sasirmistim öğretmenler lavaboya gitmez melek gibiler sanardım
Arkadaşım çok fena kandırmıştı arka arkaya 3 kere dabbetul-ars dersen gelip seni götürür diye güya bende onun yanında artislik yapicam ya korkmuyorum diye söylemiştim 3 gün ağlamıştım korkudan evden çıkmamıştım annem zor sakinlestirmisti
Bide su çiçeği çıkarmış deyince vücudumuzda çiçek aciyo sanıyodum
dün eşime de anlattım hayal gücüm yüksek olduğu için cizgi filmde perilerin elindeki degnegi gibi benimde yumurtlayan kalemim vardi peri olmayi hayal ederken büyüdüm cadı oldum
Haahaa çok komikmiş bende eskinden siyah beyaz televizyonlar vardi ya. Ben ozamanlar heryer siyah beyazdi sonradan yeşerdi zannederdim
Yagmir yagdigi zaman Allah evini yıkıyo derdim Yarabbim sen affet cocuk aklı işte. Yazin yagmur yagmazdı ayy derdim uzun zamandır evini yıkamıyo pislenmiştir şimdi
Dondurma kulahlarinin ucuyla kulak karistiriyolarms demisti bi arkadasim. Hala yemem o kulahlarin uc kismini
Annemlere bir gun bu makina nasil camasirlari yikiyor demistim onlarda beni kandirirdi icinde bi tane kadin var o yikiyor demisti . Ne zaman makina calissa kadini gormek icin basina oturur yikanana kadar izlerdim bi turlu göremedim
Benim ki biraz mide bulandırıcı bir anı. Kusmaktan çok korkardım. Kusarken organlarımın ağzımdan çıkacağını sanırdım çünkü.
Bende Allah ı lambanın içinde zannediyodum ışık nur falan dedikleri için heralde
Annem hamile kalmıstı bende gece uyumaz beklerdim cocuk dogarsa diye bi gun annemi uyandirdim karninin ustune yatiyon cocugu ezecen dedim cocuk neyim yok isedim ben onu demisti tuvalete giremezdim cocuk ölür ustune isersem derdim meger hamile degilmiş boş gebelikmiş bunu yıllar sonra ogrendim
1,514,111 soru
24,692,749 cevap
368,423 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın