0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 13 gün sonra 7. Ayini bitirecek. Mama veriyorum ama icmiyo Son 1 aydır.  Hiç bir şekilde içmiyor yani.. 

Ek gida veriyorum ama onu da iştahlı yemiyor icmiyo. Diş çıkartma donemindeyiz.

Benimde biraz önce aklıma biberonun içine yarı yarıya süt ile su koydum içine de 2 tane petibor attım karıştırdım verdim. Onu bir guZEL içti.

İnek sütü 1 yaşından önce zararlı diye duydum. Doğru mu? 

Yoksa aptamil mama veriyorum maalesef icmiyo. Diğer mamaları da öyle. 

5 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
1 yaş  sonrası verilir   d ben öyle yaptım
tarafından
Peki cnm suan ne verebilirim? Aksam 9 da uyuyor maşallah sabaha kadar kalkmiYo.  9 da yoğurt veya çorba falan veriyorum. Ama sabah 7 ye kadar da ac aç yatmaz. Uyku arasinda biberon ile ne verebilirim
(7,617 puan) tarafından
Acikirsa uyanır zaten mama vermelisin  dis cikariyosa bu ara öyle yapması normal geçer canım
tarafından
Tamam kuzum teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Süt alerjisi olmasina karşı 1 yastan önce verilmez ama sulandirmissin birsey olmaz insallah
tarafından
İnşallah cnm.  Arada süt ile muhallebi falan yapıyorum onu veriyorum sulandirmadan. Güzel yiyo.
(2,365 puan) tarafından
Doktora sor ama istersen canım
tarafından
Tamam cnm bnm. Salı günü Karantinamiz bitiyo.  Çarşamba günü sorarım inşallah
(2,365 puan) tarafından
Insallah canim hayırlı geceler geçmiş olsun
tarafından
Sağol cnm bnm allah razı  olsun.  Hayırlı geceler
0 oy
(183 puan) tarafından
Hayirr kesinlikle sut vermemelisin onun bagirsaklari tam gelismedi hem siddetli kabizlik yapar hemde bebegin bagirsaklarinda mikrop cikar dis cikartma doneminde bebekler bisey yiyemiyor benmkide oyleydi cok zorlamamalisin o acikinca belli eder zaten 
tarafından
Tamam da cnm bekledim acikmasini.  Ama mama icmiyo. Başka ne verebilirim
(183 puan) tarafından
Mama icmiyorsa bile en azindan meyveli yogurt yedir o tok tutar bir iki kasik versen bile kardir sabret elbet isticek benimki yemezdi bir kac lokma yedikten sonrada kusardi cok zorlamamsk gerek
tarafından
Kuzum aksam 9 da uyuyor. Ta ki sabah 7 de kalkiyo. Akşam uyumadan önce meyveli yoğurt çorba falan veriyorum. Fakat gece de vermek istiyorum. Aç Aç yatmasınà gönlüm razı olmuyo.
(183 puan) tarafından
Merak etme eger aksamdan birseyler verip yatiriyosan ve gece de uyanmiyosa beslenmek ivin hic bir sorun yok demektir dedim ya dis donemi cok zor bi donem hem doktorlar fln da diyor internete gir bak 7 aylik bebekler gece emmek icin uyanmazlarsa eger bir sikinti olmaz diye hatta dur ben ss leyim
tarafından
Yok cnm biliyorum da oğlum zayifliyor ama. Kemikleri elime geliyo. :(
0 oy
(183 puan) tarafından

image

bi bunu dene gece tok tutan mama birde o yaziyi bulamadim galiba bi makalede okumustum ek gidaya gectikleri icin gece uyanmalari en aza iniyor diye yinede sen bilirsin 
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Yemeyen bebek zor ya hele ki şu dış döneminde şimdi sana süt ver yada vermede diyemem daha küçük en iyisi mi doktora danis canim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 403 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,356 soru

24,182,192 cevap

336,381 kullanıcı

...