0 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela inst yada disarda bir kız görüp ay çok güzel değil mi falan diye merak ettim ben asla demem 

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından

o kadar kafayı yemedım daha cok sukur Allah'ıma :D kıskanc bır ınsanım asla yapmam bunu ama yapan bırını gordum hastanede sıra beklıyordum bır abla esıne stajyer kızı gosterdı ayyy zeytın gıbo gozlerı var maşallah dedı kız gectı gıdıyo kadın kızın yuzune bakarken adam gotune bakıyordu yanı eşşegın aklına karpuz kabugu sokmaya ne gerek var canım :D

tarafından
Bende öyle düşünüyorum da öyle insanlar var hatta bu aksam karsilastim nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar şaşırdım
-Reklam-
+1 oy
(11,244 puan) tarafından
Hyr karşılığında evet cevabı alırsam kendi kendimi deli ederim gerek yok 
tarafından
Aynen benim kafadansin
+1 oy
(5,123 puan) tarafından

Onlar yakışıklı bir erkek görünce bize der mi; karıcım şuna bak adam bak :D hayatta demezler 

tarafından
Asla demez benimki bana bakar bakıyor mu diye
0 oy
tarafından
Bazen gorunce uf beee diyom yav onune bak diyo :)))
tarafından
Ben demem asla ya ;)
tarafından
Aman ben diyom da o derse sıkıntı buyuk agzini burnunu kirarim :)
tarafından
Ha oda var öyle bir yakınım bu akşam bize geldiler kız kicasina gösteriyor çok güzel degilmi o da diyor aynen çok güzel falan değişik geldi dedim ne oluyo;)
(8 puan) tarafından
Hahah bende öyle yapıyorum kıza aşık oldu resmen ya diyor:))D
tarafından
Yok benimkini deniyom da la get ben nebilim diyo :)
tarafından
Kocana kız mi gösteriyorsun
tarafından
Mihri en azından öyle demesinbir nevi normalde birlikte kızı incelemeleri çok tuaf geldi
tarafından
Kim benmi yok la :)) okadarda degil :()
tarafından
Yok la amina123 e dedim
tarafından
Heee tamm hatlar karisti :)
(1,334 puan) tarafından
Ne fayda (Adini bilmiyorm canmm ) :))) elin sargidaydi en son nasil oldun iyimisin
(8 puan) tarafından
Ha ben mi :D bazen gösteririm. Güzel diyip başıma bela mı alcam senle uğraşamam benim için senden güzeli yok der geçer hemen bende denemek için yapıyorum bir nevi :)) oda hemen şerbeti veriyor ahahasj
tarafından
Ha denemk içinse ve eşin oyoe diyorsa gene iyi ya çok güzel kız falan diyip kızı inceleseydi napardin;)
(8 puan) tarafından
Ahahasj kendine yeni ev arasın canım onu derse katmam çünkü eve :D
tarafından
Peri anne saol canim arada bi agri sizi oluyoda dayanikliyim ben ya idare ediyoz iste ❤️
tarafından
İşte bende öyle düşünüyorum da bu akşam gordum kari koca bir kadını öve öve bitiremediler acaba ben mi normal degilil dedik kadın resmen kocasına bor kaç tane kız gösterdi güzel diye
tarafından
Peri anne ne kiz;)))
tarafından
Peri anne nickli bebis elimi sormus nasil oldun diye kiz baksana ona dedim :)
tarafından
Kız peri & anne o belki kadının adı peri değil ;Ddd
(1,334 puan) tarafından
❤ Bidahaki sakarliklarinda dikkat et bari gümbürtüye gidecen kiz.  :)) Sevindim canm insallah daha iyi olursun bi sure kullanma o elini bari
tarafından
Valla sakarmi nazarmi ondan emin degilim kuzu ya bu ara basimdan biseyler eksik olmuyo deminde elmde tuttugum cay tabagi dururken elimde ikiye bolundu cam sanki bicakla kesmis gibi
tarafından
Knk sen bir kursun döktü nazar vardir sende;)
tarafından
Kursunmu dokturuyum yoksa kendimi kursunami dizdiriyim bilemedim yildizim anca gecer cunku bendeki bu nazar ahahhaha
(1,334 puan) tarafından
Ben nazara cok inanırım. Ya dikkat et gözü olanin gözü ciksin valla evde tlden nazar surelerini ac dinle sesli kendinde oku :/
tarafından
Anama yarin kursun dokturcem insallah gerci o bana kursun dokunce 1hafta kendine gelemiyo ama artik yapcak bisi yok :)
tarafından
Kız oku kendine okut birilerine çok faydası var he
tarafından
Herifim okuyo kiz surekli saolsun oglanada diyo oglum anana hep oku kazadan beladan kurtulamiyo diye :)
tarafından
Puahahaa knk demekki gözü çok degen biri var yakınlarında dikkat et ;))
tarafından
Allah onlari kahretsin vallahi onlarin yuzunden oluyo hep :)
tarafından
Hahaaa lan var mı suphelendiklerin kurşun dökülürken aklıma getir;)
tarafından
Olmazmi heryerde var cekemeyen arkamdan konusan fesatlik dusunup iftira atan kiskancliktan ohoooo :)
tarafından
Kız ne tatlı karisin ya bu millet ne istiyor acep fesat çok valla ;)
tarafından
Sevileni sevmeyen pislik kalpli insanlar iste oldugun gibi oluyosan fesatliklariyla senide iclerine almaya calisirlar sen kabul etmeyince pisliklerini sanada bulstirmak isterler uzak duruyorum o yuzden oyle insanlardan onlarin nazari hasetligi yavrum
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Daha neler.... 
tarafından
Valla öyle insanlar var bu akşam karsilastim bende sasiridm ama normal diyorlar
(5,123 puan) tarafından
Millet zaten şaşırmış, normal olan şeyler anormal. Anormal olan şeyler normal  olmuş
Bir ablam derki mesela bir misafirliğe gittin  evin hanımı çok güzel ikram hazırlamış eve gidip asla eşine örnek. Mine ayşe güzel kek yaptı deme çunku erkeklerde garip bir merak var yada ayşenin ne güzel elbisesi var deme asla bir kadını kocanın yanında övme bahsetme der çok haklı. Kalmış ki bak karı kıza mı diyecez yanlış olur.
tarafından
Kadın resmen kocasına bir iki tane güzel kadın gösterdi yanımda ikiside öve öve bitiremediler ad diyor çok güzel falan ben kalktım bünyem kaldırmadı dedik herhalde ben normal değilim
0 oy
(469 puan) tarafından
Asla demem aksine hemen ay estetikli şöyle böyle derim bazen bişey demeyip tepkisiz kaldığımda diyo ki hayret baslamadin estetikli öyle böyle demeye :) 
tarafından
Haha çok tatlısın yaa bu aks denk geldim ya kadın adama gosteoryor kızı birlikte ay çok güzel diye öve öve bitiremediler benim bünye kaldiramadi acaba ben mi normal değilim dedim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Diziler de falan görünce diyorum, ne kadar güzel kadın diye. "Onlar boyadan öyle"diyor eşim :)
tarafından
Puahaha öyle demesi bile iyi bence ya evet cok güzel deseydi
(7,118 puan) tarafından
Dese ne olacak kız, göz görüyor sonuçta:)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bazen ben diyorum eşim dönüp bakmıyor bile 
tarafından
Diyorsun yani bakmamış gzuel
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Önceden kilolu bayan gordummu bakardım anlardı tmm bakma sen da zayifsin derdi gulerdik  şimdi bakmiyom  çünkü zayifladimmmmmm ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Ben var seni anlamamk kilolarq ne diyo bakiyon kuzum;))
(7,617 puan) tarafından
Olcuyom da omu kilolu benmi diye   eşimde biliyordu  hemen bakma bakma o da şişman senden derdi
tarafından
Puahhaaaaa manyak
(7,617 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(308 puan) tarafından
Ben diyorum :D 
tarafından
İlginç.;)))))))
(308 puan) tarafından
Goy goy yaptığımızın 2 mizde farkındayız bu yüzden sorun olmuyo :D
0 oy
tarafından
Eşeğin aklına karpuzu sokmak olur bu. 
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Guzel degil de etekli mayo alcaktim kadını gösterdim bak dedim sundan alcam boyu nasil :D 

Aradan 2 dk gecti lan ben buna kadin gosterdim diye sasirmistim adffg

0 oy
(672 puan) tarafından
Dışarda değilde Tv'de çıkınca diyorum kıza da erkegede :))) ayrım yok.
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kendi kendime derim eşim duyarsa cevap vermez eşime demem hususi kimsenin karısını kızını göstermem yani yeni tanistigim komşum ikinci konuşmamızda bana dedi ki ay seni gördükten sonra eşime senden bahsettim nasıl yani dedim kadın çocuk doğurmuş taş gibi bı de bana bak ne hale geldim demiş sen kocana niye benden bahsedyon ki ne saçma ne çirkin bı şey 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Ben diyorum kıza bak ne güzel diye oda la lezbiyenmisin tövbe yarabbi önüne bak diyo :) bazende güzellik algin bumu senin diyo. 
0 oy
tarafından
Ben mi asla demem nefes aldırmam 
0 oy
(66 puan) tarafından
O kadar bıktım ki insanlardan, gözlüğümü bile takmıyorum, hiç kimseyi gözüm görmesin istiyorum :) Şaka bir yana, kimseye beğenip beğenmeme amaçlı baktığımı hatırlamıyorum, kaldı ki eşime söyleyeyim. Sonuçta ben kimim ki. Gözüm kayar her insan gibi, çoğu zaman bakıldığımı hissedip bakarım o da iki saniye sürmez. Eşim söyler. Genelde giyimini beğendiği erkekleri gösterip, şu tarz bir kıyafet bana gider mi der. Bende bakıp yorumumu söylerim. Aynısını bende biri için düşünsem bende söylerim. Bunda bir sakınca görmüyorum. 
0 oy
tarafından

Gavat degiliz Allah'a çok şükür :D

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 806 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 2,382 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kuckprensesn.annsi (421 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,035 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
15 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nevinn (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,292 soru

24,084,144 cevap

331,368 kullanıcı

...